Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святий Миколай завітав до дітлахів громади

Дата: 19.12.2019 14:14
Кількість переглядів: 926

Свято Миколая – особливий день для кожної дитини. На цю чарівну ніч цілий рік чекають як маленькі дітлахи, так і дорослі! Кожен хоче отримати свій заповітний подарунок та втілити у життя найбажанішу мрію. Так, 18 та 19 грудня у Черкаському БІКІЦ Святий Миколай вітав малечу всієї громади.  

18 грудня відбулась урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу на кращу новорічну іграшку. Було багато посмішок, пісень і танців, теплих слів та заохочень. Завдяки  спонсорам Скицькій Ірині Йосипівні та Склярову Олександру Олександровичу 50 переможців у різних номінаціях були нагороджені наборами для творчості та солодощами. А головний приз –  планшет, вручив голова Черкаської селищної ради Черкаської ОТГ Падалка Сергій Володимирович. Кращою роботою було визнано іграшку «Чарівна ялинка»  Галичини Ангеліни з с. Олександрівка. Всього в конкурсі взяли участь 148 дітей з усіх населених пунктів Черкаської ОТГ. Всі роботи вражали майстерністю виконання, креативом та оригінальними матеріалами, адже при виготовленні виробу юні майстри використовували ватні палички, фольгу, ватні диски, макарони, лампочки, фетр, фоаміран, природний матеріал, солоне тісто тощо.

19 грудня  для дітей різних соціальних і вікових категорій відбулося театралізоване свято «Світ чудес Святого Миколая». На захід зібралося близько сотні учасників. З подарунками до дітей разом із Святим Миколаєм завітали казкові герої та маленькі талановиті артисти Черкаського БІКІЦ і Новоселівського СКБ. Також всіх присутніх в цей день вітала зі святом секретар виконкому Черкаської селищної ради Валентина Миколаївна Гавриш. Всі залишилися задоволеними та на згадку про чудове свято мали змогу сфотографуватися біля ялинки з Святим Миколаєм.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь