Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Кожен з нас чудес чекає..."

Дата: 19.12.2019 10:55
Кількість переглядів: 928

Фото без опису     

     Грудень – щедрий на свята місяць. З особливою любов’ю та нетерпінням зустрічають діти та дорослі перше новорічне диво - День Святого Миколая Чудотворця. Заклади культури Черкаської ОТГ дарували малюкам громади яскраві години відпочинку та запрошували до чарівної казки.

      За традицією в ніч з 18 на 19 грудня святий Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку. Цього року святий Миколай завітав і до маленьких відвідувачів Привільського культурно-просвітницького центру на казкову феєрію «Ой, хто, хто Миколая любить», яку підготували працівники закладу разом зі своїми  найменшими відвідувачами. На дітей чекала святково прикрашена ялинка та  різні веселі конкурси з заохочувальними призами. Дітки досхочу веселились, сміялись, співали пісні про Миколая . А казкові герої — мишенята, білочка, вовк, заєць, песик, курчатко разом зі Снігуркою сперечалися з Вереднюкою – ябідою, яка хотіла зіпсувати їм свято, але у неї нічого не вийшло. Приємною несподіванкою став вихід святого Миколая з подарунками. Він привітав усіх присутніх зі святом,  разом з дітьми запалив ялинку та водив хороводи. Діточки зверталися до Миколи-Чудотворця як до заступника, і у своїх віршиках просили його не тільки про порятунок і милість, але й про мирне життя і світле майбутнє для своєї країни - України. По закінченню свята усі учасники заходу отримали солодощі від  святого Миколая, а охочі могли поспілкуватися з улюбленими казковими героями та зробити фото на згадку. Хай кожне зимове свято приносить дітям радість , задоволення, пізнання нового. Бажаємо усім дітям та їх родинам веселих свят, щастя, миру і здоров’я!

       У Прелесненському СЦРНК 18 грудня також відбулося свято Миколая. На захід були запрошені малюки з дитячого садочка "Сонечко" та учні початкових класів Прелесненської ЗОШ. Дітям демонстрували цікаве відео "Хто такий Миколай" та провели театралізовану виставу "Святий Миколай до нас завітай". Діти відгадували загадки, брали участь в конкурсах, а потім Миколай роздавав подарунки, які разом з поздоровленням передав Юрій Васильович Солод, народний депутат територіального округу №47. Він побажав добре вчитись, поважати старших та шанувати вчителів. Діти були неймовірно задоволені та щиро дякували за подарунки помічникам Святого Миколая.

      У стінах Новомиколаївського сільського інформаційно-культурного центру 19 грудня також відбувались казкові події. У найочікуваніше свято, казкові герої та дітлахи чекали Святого Миколая. Учасники гуртка «Чарівна майстерня» святково прикрасили кімнату. Діти розказували вірші, співали пісні, інсценували різдвяні історії, грали в ігри, танцювали.

      Родзинкою свята стало частування усіх присутніх запашним чаєм та смаколиками, щедро наданими головою СФГ «Верес» Скляровим Олександром Олександровичем!  Усі малюки Новомиколаївки отримали завітний подаруночок та щиро вдячні за солодкі сюрпризи.

 

         Також, ми всі вже чекаємо на Новий Рік та святкові чудеса, але діти особливо чекають новорічних канікул та зимових розваг. І звичайно, головне диво для них це Дід Мороз і Снігуронька. Саме ці герої вже почали вітати дітей в Олександрівському СЦРМП та запрошували  24 грудня на дитячу ігрову програму "Новорічні забави". В великому світлому фойє зібралися діти, які з задоволенням взяли участь в іграх та конкурсах. Самі відважні скакали на "конях", жадібні мишенята тягли сир до своїх нірок, а маленькі мишенята визначили самого кмітливого. Діти з завзяттям малювали листівки, прикрашала ялинку та водили хороводи, співали новорічні пісні та розповідали вірші. Всі діти отримали подарунки від казкових героїв. Також були нагороджені всі учасники конкурсу на найкращу новорічну прикрасу. В фойє працювала виставка новорічних поробок, проводився майстер-клас, на якому всі бажаючі виготовили новорічні закладинки для підручників. Свято пройшло весело і цікаво. Всі діти отримали задоволення від зустрічі з Дідом Морозом та Снігуронькой.

 

      Творчі працівники закладів культури Черкаської ОТГ щиро вітають мешканців та гостей громади з наступаючими новорічними святами та запрошують весело провести канікули та вихідні у будинках культури! Ласкаво просимо до нас в гості! 

 

Відділ культури та туризму

Черкаської селищної ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь