Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Учитель року -2020

Дата: 28.11.2019 10:30
Кількість переглядів: 399

 

                                                 Учитель року -2020

Українське суспільство потребує змін, а ще більше – людей, які можуть почати ці зміни – кожен на своєму рівні відповідальності і сфері діяльності. Власне учитель є тим провісником, генератором новизни, невтомним шукачем, веселковим вибухом, який своєю непомітною, щоденно-клопіткою працею будує комфортне середовище, плекає в кожній дитині особистість, віддаючи найцінніше – знання, любов, розуміння, віру. Педагоги перебувають у постійному пошуку, русі, який веде до оновлення, вдосконалення, духовного збагачення, моральної досконалості. Саме за допомогою такого конкурсу як «Учитель року» педагог активізує усі свої знання, пізнає нові висоти педагогіки й розуміє: як би складно не було, він обрав гідну професію - «сіяти розумне, добре, вічне».

Так, за найкращою традицією всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» на базі  закладів загальної середньої освіти Черкаської  громади відбувся І (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020», який відображав контекст прийнятої Концепції Нової української школи та етичну складову професійної компетентності педагога. До конкурсу долучилося 15 педагогів нашої громади.

Проведення конкурсу здійснювалося в два етапи. Перший був проведений 19-21листопада в номінаціях: «Образотворче мистецтво», «Зарубіжна література», «Початкова освіта». До другого етапу конкурсу, що відбувся 26-28 листопада 2019 року в номінаціях «Хімія» та «Історія» до педагогів громади долучилися вчителі закладів загальної середньої освіти міста Слов'янськ та Слов'янського району. З вітальним словом та найкращими побажаннями до учасників конкурсу звернулися: секретар Черкаської селищної ради Кривоконь Олексій Сергійович та начальник відділу освіти Литвинова Ірина Михайлівна. З планом проведення конкурсу та випробуваннями, які чекають учасників ознайомила присутніх завідувач методичним кабінетом Солонина Світлана Анатоліївна.   

Проходячи випробування конкурсу, педагоги щедро ділилися із колегами своїми педагогічними здобутками, демонстрували  нові педагогічні ідеї, креативність, творчий підхід, глибокі знання психологічних особливостей дітей та почуття гумору.

 Методичний кабінет відділу освіти щиро дякує нашим конкурсантам за участь у фаховому конкурсі та запрошує 13 січня 2020 року  на церемонію нагородження  учасників конкурсу «Учитель року – 2020».

                                                                               Світлана Солонина,

                                                                                                  завідувач МК відділу

                                                                                                  освіти Черкаської ОТГ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь