Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась виробнича нарада працівників культури Черкаської ОТГ

Дата: 05.02.2020 13:50
Кількість переглядів: 1090

Згідно плану роботи відділу культури та туризму на 2020 рік, 5 лютого у фойє Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру було проведено виробничу нараду з працівниками закладів культури Черкаської ОТГ.

Нараду було розпочато з підведення підсумків загальногромадського онлайн відео-конкурсу колядок та щедрівок «Батл вертепів». Дипломами та подарунками нагороджено всіх учасників та переможця батлу – Олександрівський сільський центр розвитку молодіжних платформ.

На нараді вирішувались питання щодо підготовки до культурно-мистецьких заходів та загальногромадських свят у І кварталі 2020 року, дотримання правил охорони праці та протипожежної безпеки працівниками закладів, підвищення кваліфікації  працівників закладів культури шляхом участі у обласних семінарах та майстер-класах, підготовки працівників закладів культури до планової атестації у 2020 році та ін.

Також, з завідувачами секторів базового центру культури було обговорено питання організації масових і театралізованих свят, менеджменту та маркетингу розвитку туризму в Черкаській ОТГ.

         По завершенню виробничої наради всі присутні долучились до  підготовки мистецької акції до дня Героїв Небесної сотні, а саме було проведено майстер-клас з виготовлення янголів з паперу «Янголи пам’яті».

 

 Відділ  культури та туризму

 Черкаської селищної ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь