Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась виробнича нарада працівників культури Черкаської ОТГ

Дата: 05.02.2020 13:50
Кількість переглядів: 1054

Згідно плану роботи відділу культури та туризму на 2020 рік, 5 лютого у фойє Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру було проведено виробничу нараду з працівниками закладів культури Черкаської ОТГ.

Нараду було розпочато з підведення підсумків загальногромадського онлайн відео-конкурсу колядок та щедрівок «Батл вертепів». Дипломами та подарунками нагороджено всіх учасників та переможця батлу – Олександрівський сільський центр розвитку молодіжних платформ.

На нараді вирішувались питання щодо підготовки до культурно-мистецьких заходів та загальногромадських свят у І кварталі 2020 року, дотримання правил охорони праці та протипожежної безпеки працівниками закладів, підвищення кваліфікації  працівників закладів культури шляхом участі у обласних семінарах та майстер-класах, підготовки працівників закладів культури до планової атестації у 2020 році та ін.

Також, з завідувачами секторів базового центру культури було обговорено питання організації масових і театралізованих свят, менеджменту та маркетингу розвитку туризму в Черкаській ОТГ.

         По завершенню виробничої наради всі присутні долучились до  підготовки мистецької акції до дня Героїв Небесної сотні, а саме було проведено майстер-клас з виготовлення янголів з паперу «Янголи пам’яті».

 

 Відділ  культури та туризму

 Черкаської селищної ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь