Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В пам'ять про Героїв...

Дата: 20.02.2020 17:00
Кількість переглядів: 439

    Фото без опису

 На виконання Указу Президента України від 11 лютого 2015 року №69 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» у закладах культури Черкаської селищної ради відбулись тематичні заходи.

   Так, у Черкаському базовому історико-культурному інформаційному центрі проведено годину спілкування біля фотовиставки «Простим героям – честь і слава!». У Новомиколаївському та Олександрівському сільських закладах культури проведено інформаційні години «Боротьба заради майбутнього». У Привільському сільському культурно-просвітницькому центрі відбувся перегляд документального фільму «Зима, що нас змінила».   Уроки пам’яті біля тематичних книжкових виставок «Революція гідності - відлік новітньої історії України!» проведено у Троїцькому та Новоселівському сільських закладах культури. Прелесненським сільським центром розвитку національної культури організовано та проведено виховну годину «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться, живе…». В заходах взяли участь керівництво та депутати Черкаської селищної ради.

      Також, у всіх закладах культури селищної ради до Дня Героїв Небесної Сотні відбулась мистецька акція «Ангели пам’яті».

Відділ культури та туризму

Черкаської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь