Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди Міжнародного жіночого дня - 8 Березня в Черкаському центрі культури відбувся святковий концерт

Дата: 08.03.2020 09:22
Кількість переглядів: 1234

 

Перші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси, яке уособлює в собі такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро. Саме прекрасна половина людства пробуджує у чоловіків найкращі почуття, надихає їх на нові сили, допомагає стати кращими та сильнішими.

06 березня, у Черкаському базовому історико-культурному інофрмаційному центрі  відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого Дня - 8 Березня. Представниць прекрасної статі привітав голова Черкаської селищної ради Сергій Падалка.

Вітаючи присутніх у залі жінок Сергій Володимирович відмітив, що жінка  кожного дня  наповнює життя  своєю ніжністю, теплом та радістю, дарує хвилини щастя, запалює у серцях кохання. Посмішками та оптимізмом спонукає чоловіків, на благородні вчинки та високі звершення.

Чудовим подарунком для прекрасних жінок  стала концертна програма за участю учасників художньої самодіяльності закладів культури Черкаської ОТГ. Багато теплих і ніжних слів лунало в залі на адресу жінок. Слова захоплення, глибокої вдячності та шани були адресовані всім присутнім дівчаткам, матусям, сестрам, бабусям від ведучих свята. Своїми виступами, емоційністю виконання, артистам  вдалося зачарувати всіх, тому, затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовим співом та танцями, а після кожного виступу щедро нагороджували  учасників художньої самодіяльності оплесками.

З гарним настроєм та посмішками залишали центр культури глядачі, дякуючи за це артистам та організаторам святкового концерту.

Відділ культури та туризму

Черкаської селищної ради

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь