Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Особистість в умовах кризових викликів сучасності

Дата: 11.03.2020 11:37
Кількість переглядів: 532

Особистість в умовах кризових викликів сучасності

 

У XXI столітті життя людини дуже наповнене подіями, швидкими змінами, нескінченним потоком інформації, що створює багато стресів, і людині необхідно справлятися з ними щоденно. А в умовах економічної кризи та воєнного конфлікту, в яких, на жаль, знаходиться сьогодні Україна, тиск на психологічний стан особистості особливо посилюється. Вивчення особливостей поведінки людини у кризових ситуаціях завжди були у центрі уваги науковців. Не залишилися осторонь цієї проблеми практичні психологи та класні керівники закладів освіти Черкаської ОТГ.

 04 березня 2020 року, згідно річного плану роботи методичного кабінету, відбувся майстер-клас на тему: «Психологічний супровід особистості в кризових життєвих ситуаціях». Практичний психолог  Черкаської  ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Мантула Вікторія Сергіївна показала на практиці, як з допомогою методики «Basik PH», технік: « Чорно-біле фото» , «Внесення ресурсу», «Простукування», елементів стрес-менеджменту, допомогти  учням знайти в собі ресурси для подолання кризових життєвих ситуацій.

Наприкінці заходу учасники відчули на собі лікувальну дію арт-терапії та нетрадиційної техніки малювання.

Методичний кабінет відділу освіти дякує учасникам за плідну роботу, а адміністрації навчального закладу за проведення заходу на високому методичному рівні. Сподіваємося, що знання, отримані на майстер-класі, допоможуть нашим педагогам навчити школярів контролювати свої негативні емоції та легко знаходити вихід з кризових життєвих ситуацій.

                                         Світлана Солонина, завідувач       методичним кабінетом


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь