Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Черкаській ОТГ

Дата: 10.05.2020 15:10
Кількість переглядів: 1004

Фото без опису      У 2020 році День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні припали на період, коли вся країна знаходиться на карантині. Тому відзначення цих пам’ятних дат пройшло у незвичному форматі – переважна більшість заходів та привітань відбувались онлайн. Висловлюючи повагу усім борцям проти нацизму та в пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, також пройшли покладання квітів до братських могил та обелісків на території громади.

      У меморіальних заходах взяли участь голова Черкаської селищної ради Сергій Падалка, секретар виконкому Валентина Гавриш, старости Олексій Фальченко, Юрій Шевченко, Олена Вдовенко, Аліна Конобієвська, голови ветеранських організацій: Віктор Піскунов, Любов Копніна та представники закладів культури і освіти громади. Присутні хвилиною мовчання та квітами вшанували пам’ять усіх загиблих у Другій світовій війні та тих, хто віддав своє життя за Україну. Церемонії пройшли з дотриманням усіх протиепідемічних заходів, з дотриманням соціальної дистанції.

     Цього року, зважаючи на впровадженні карантинні заходи, керівники громади завітали до ветеранів Другої світової війни додому. Вони привітали визволителів з пам’ятно датою та вручили подарунки і квіти. Також, традиційно, до поздоровлень долучились керівники фермерських господарств та підприємці Черкаської ОТГ.

Відділ культури та туризму

Черкаської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь