Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочистості до Дня Державного Прапора

Дата: 23.08.2020 11:00
Кількість переглядів: 1106

23 серпня, з нагоди Дня Державного Прапора України, біля Центру безпеки громадян відбулася урочиста церемонія підняття Синьо-жовтого стяга, що є символом нашої країни, втіленням честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

Голова Черкаської селищної ради Сергій Падалка привітав учасників урочистого мітингу з державними святами та зазначив, що День Державного Прапора України – це вшанування багатовікової історії українського державотворення та державної символіки незалежної України, виховання поваги громадян до державних символів України, сприяння консолідації суспільства навколо ідеї єдності країни.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні, військовослужбовців, бійців Національної гвардії, прикордонників та добровольців, які загинули на сході України – всіх, хто поклав життя за долю, за волю, за незалежність і свободу єдиної України.

Урочистості продовжились у приміщенні Черкаського БІКІЦ, де відбулась церемонія нагородження учасників загальногромадського дистанційного конкурсу читців (декламаторів) «ТВОРЧА КРАЇНА», що проходив в рамках святкування Дня Незалежності України.

Начальник відділу культури та туризму Черкаської селищної ради – Ярослав Батан, подякував дітлахам, керівникам, батькам та членам журі за ентузіазм, любов до поезії, рідного краю та вдало підібраний репертуар. На церемонію нагородження завітав Голова Черкаської селищної ради, особисто привітав учасників конкурсу та вручив дипломи і пам'ятні подарунки.

Дякуємо всім, хто долучився до святкування Дня Державного Прапору України. Бажаємо вам міцного здоров'я, благополуччя і успіхів. Нехай ваші будинки будуть наповнені радістю і щастям!

Відділ культури та туризму

Черкаської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь