Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В об'єднаній громаді відзначили День Незалежності України.

Дата: 27.08.2017 16:13
Кількість переглядів: 799

Фото без опису       Фото без опису

  24 серпня в Черкаській об’єднаній територіальній громаді відбулося святкування 26-ї річниці від початку розвитку  Української держави. До  Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру  з’їхалися делегації всіх сіл об’єднаної громади на чолі зі старостами. Варто зазначити, що найпопулярнішим вбранням цього дня була вишиванка. У традиційний український одяг були вбрані всі: від найменших до найстарших.

Фото без опису       Фото без опису    

Фото без опису       Фото без опису

Фото без опису        Фото без опису

Фото без опису        Фото без опису

 Біля закладу культури на свіжому повітрі діяли викладки літератури і виставки декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва  місцевих майстрів Ольги Фесак, Оксани Дашивець, Катерини Падалка.

    В творчих майстернях діти та молодь  вчилися плести жовто-блакитні браслети та головні прикраси, робити яскравий аквагрим, як чудове доповнення до свята.

   Всі присутні із задоволенням брали участь у запропонованих на приклубному майданчику різноманітних конкурсах, розвагах та іграх, після чого отримали символічні українські сувеніри та солодощі, як це і має бути на святі. 

    Аматорські хореографічні колективи закладів культури та освітніх закладів селищної ради організували  масовий святковий танцювальний флешмоб.

    Святкова концертна програма  з нагоди відзначення Дня незалежності України  розпочалася  урочистою ходою представників старостинських округів Черкаської об’єднаної територіальної громади.  Молитва за Україну, за мир, добробут і злагоду  звучала  не лише в пісні, а й  була на вустах  кожного присутнього в глядацькій залі.

     З Днем Незалежності рідної держави всіх присутніх у залі привітав  Черкаський селищний голова Сергій Падалка. В знак щедрості, добра та миру дівчата в українському вбранні вручили голові запашний коровай.     

Фото без опису        Фото без опису

Фото без опису        Фото без опису

Фото без опису       Фото без опису

Фото без опису      Фото без опису

  Народний танцювальний колектив «Батерфляй» і  танцювальний колектив «Черевички» смт Черкаське, танцювальні колективи «Радуга» село Новоселівка, «Кісс» село Новомиколаївка  підготували  на свято чудову тематичну програму.  Музично-пісенну хвилю підхопили аматори сцени закладів культури сіл Троїцьке, Прелесне, Майдан, Олександрівка. Свої творчі доробки глядачам дарували дорослий та дитячий вокальні ансамблі «Перлина», «Прелесняночка», «Домісолька», "Душі криниця", аматорський фольклорний гурт «Тройчаночка».  Щирими аплодисментами зустрічали глядачі солістів Олену Фесак, Олександру Чубко,  Єлизавету Гунько.

    Теплі слова від ведучих  Олени Фесак та Ярослава Батана і гарні пісні та танцювальні номери від самодіяльних артистів закладів культури, унів загальноосвітніх шкіл та вихованців дошкільних навчальних  зпкладів об’єднаної громади були адресовані жителям Черкаської об’єднаної територіальної громади.     

Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису      Фото без опису

Фото без опису       Фото без опису

Фото без опису       Фото без опису

Фото без опису       Фото без опису

Фото без опису       Фото без опису

    Окремі слова вдячності і глибокої поваги були озвучені зі сцени ветеранам праці, учасникам АТО, ліквідаторам аварії на ЧАЄС, активістам громадської роботи, благодійникам і спонсорам.

    Святкування, яке організували  відділ культури та туризму за підтримки Черкаської селищної ради /об’єднаної територіальної громади/ було неймовірне. Воно вдалося, бо пропущене через серце, через душу. І тому є відчуття радості і щастя від того, що ми живемо в Україні, яку любимо, шануємо і бережемо.  В такі моменти віриш, що наша країна буде успішною державою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь