Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

мітинг до Дня скорботи с. Привілля

Дата: 22.06.2017 16:31
Кількість переглядів: 662

Фото без опису  Фото без опису

22 червня в селі Привілля відбувся мітинг до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. У меморіальному заході вз’яли участь  староста села Коліснтк Тетяна, голова Ради ветеранів  Булгаков М.А та  громада села.

Покладанням квітів і вінків до пам’ятника  загиблим воїнам  всі присутні віддали шану всім загиблим під час Другої світової війни та живим ветеранам війни.

У ході мітингу до присутніх звернувся голова Ради ветеранів  та староста села , яка  наголосила: «У цей день кожен з нас подумки звертається до минулого, до того трагічного і героїчного часу, коли в будинок кожного жителя країни увірвалася війна. І доки ми пам’ятаємо про ці часи, доки це минуле залишається в наших серцях – значить, є надія на майбутнє, надія на те, що завтра на нашій землі буде мир, спокій, злагода».Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в роки Другої світової війни, загиблих у наш час військовослужбовців Збройних сил України і Національної гвардії. Вічна і світла їм пам’ять! Вічна їм слава!В День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні ми згадуємо усіх тих, хто жертвував найдорожчим за для того, аби наша Вітчизна була вільною від будь-якого завойовника. І наш святий обов’язок сьогодні – зберегти мир, спокій і злагоду у суспільстві за для світлої пам’яті тих, хто ціною свого життя йшов до Перемоги.

У файє  Привільського СКПЦ була оформлена тематична книжкова виставка «Пам'ять серця, пам'ять сивини , горіла свічка пам’яті на згадку про тих,  хто не повернувся та не дожив до сьогоднішнього дня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь