Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«День добра і поваги»

Дата: 02.10.2020 09:47
Кількість переглядів: 690

    Фото без опису    Відповідно до Указу Президента України щороку 1 жовтня в країні відзначається День ветерана та День людей похилого віку – день тих, у кого за плечима багаторічна і старанна праця, вірна служба, заслуги і досвід, який необхідний всім нам. Адже це люди, найбільше багатство яких - знання, уміння та мудрість.

Фото без опису     Не секрет, що найкращий подарунок для людини «золотого» віку - це увага і опіка оточуючих. Тож, в цей день заклади культури Черкаської ОТГ вирішили провести загальногромадську акцію «День добра і поваги» та разом із вихованцями гуртків у різний спосіб подарувати частинки власної душі і творчості односельцям.

Фото без опису      Отримувати подарунки від близьких вдвічі приємніще, якщо вони зроблені своїми руками. Саме тому, в Олександрівському СЦРМП відбувся майстер-класс по виготовленню сувенірів – аромакаменів, на якому діти створювали такі прекрасні подарунки для своїх рідних дідусів і бабусь та вручили їх вдома.

   Фото без опису     Учасники гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Талановиті пальчики» Новоселівського сільського клубу-бібліотеки радували людей похилого віку вдома теплими словами та яскравими листівками, які виготовили разом із кольорового паперу.    Фото без опису      У Прелесненському СЦРНК провели тематичне засідання об'єднання "Берегиня". Присутніх вітали місцеві таланти – співали пісень, читали вірші та ділились гумористичними історіями сільського життя. А вихованці гуртка "Синій птах" музею Народної архітектури, побуту та дитячої творчості, відділу ДОХМ прикрасили свято яскрамим роботами і потішили своїх рідних власноруч виготовленими виробами декоративно-прикладного мистецтва.    Фото без опису     Привільський КПЦ, Черкаський БІКІЦ та Новомиколаївський СІКЦ також долучились до акції і завітали в гості до сивочолих односельців. Дітлахи вручили господарям яскраві листівки в яких були не тільки добрі слова вдячності, а й маленькі сюрпризи – цукерка та запашний чай. Також, у бібліотеці Привільського КПЦ була оформлена  книжкова полиця " У срібнім сяйві прожитих років ".  На виставці був представлений літературний мікс з найновіших, найпопулярніших, найяскравіших видань, які будуть цікавими користувачам старшого покоління.    

Фото без опису Фото без опису     Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, а ще це привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури і взаємозв’язку поколінь.

Відділ культури та туризму

Черкаської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь