Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«День добра і поваги»

Дата: 02.10.2020 09:47
Кількість переглядів: 732

    Фото без опису    Відповідно до Указу Президента України щороку 1 жовтня в країні відзначається День ветерана та День людей похилого віку – день тих, у кого за плечима багаторічна і старанна праця, вірна служба, заслуги і досвід, який необхідний всім нам. Адже це люди, найбільше багатство яких - знання, уміння та мудрість.

Фото без опису     Не секрет, що найкращий подарунок для людини «золотого» віку - це увага і опіка оточуючих. Тож, в цей день заклади культури Черкаської ОТГ вирішили провести загальногромадську акцію «День добра і поваги» та разом із вихованцями гуртків у різний спосіб подарувати частинки власної душі і творчості односельцям.

Фото без опису      Отримувати подарунки від близьких вдвічі приємніще, якщо вони зроблені своїми руками. Саме тому, в Олександрівському СЦРМП відбувся майстер-класс по виготовленню сувенірів – аромакаменів, на якому діти створювали такі прекрасні подарунки для своїх рідних дідусів і бабусь та вручили їх вдома.

   Фото без опису     Учасники гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Талановиті пальчики» Новоселівського сільського клубу-бібліотеки радували людей похилого віку вдома теплими словами та яскравими листівками, які виготовили разом із кольорового паперу.    Фото без опису      У Прелесненському СЦРНК провели тематичне засідання об'єднання "Берегиня". Присутніх вітали місцеві таланти – співали пісень, читали вірші та ділились гумористичними історіями сільського життя. А вихованці гуртка "Синій птах" музею Народної архітектури, побуту та дитячої творчості, відділу ДОХМ прикрасили свято яскрамим роботами і потішили своїх рідних власноруч виготовленими виробами декоративно-прикладного мистецтва.    Фото без опису     Привільський КПЦ, Черкаський БІКІЦ та Новомиколаївський СІКЦ також долучились до акції і завітали в гості до сивочолих односельців. Дітлахи вручили господарям яскраві листівки в яких були не тільки добрі слова вдячності, а й маленькі сюрпризи – цукерка та запашний чай. Також, у бібліотеці Привільського КПЦ була оформлена  книжкова полиця " У срібнім сяйві прожитих років ".  На виставці був представлений літературний мікс з найновіших, найпопулярніших, найяскравіших видань, які будуть цікавими користувачам старшого покоління.    

Фото без опису Фото без опису     Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, а ще це привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури і взаємозв’язку поколінь.

Відділ культури та туризму

Черкаської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь