Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"До Дня захисника України..."

Дата: 15.10.2020 09:00
Кількість переглядів: 1210

     Фото без опису    14 жовтня у Черкаській ОТГ відбулиcя заходи, присвячені  Дню захисника України, Дню Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Заклади культури громади долучились до обласної акції «З вірою в захисників», а також провели низку тематичних годин та цікавих зустрічей з нагоди великого свята.

     Фото без опису   Так, напередодні свята працівниками клубних установ Олександрівського старостинського округу було проведено благоустрій біля памятних знаків загиблим учасникам АТО, що знаходяться на території Черкаської ОТГ. Згодом, відділом культури та туризму було організовано мітинг-реквієм за участю керівництва громади, депутатів селищної ради та особового складу Слов'янського ОМВК у селі Маячка біля пам'ятного знаку загиблим військовослужбовцям Збройних Сил України. Присутні вшанували хвилиною мовчання полеглих воїнів та поклали квіти до гранітної плити.

      Фото без опису   Учасники гуртка «Чарівна майстерня» Новомиколаївського СІКЦ в День захисника виготовляли вітальні листівки. Яскраві  подарунки діти прикрашали з великою любов’ю та записували в них щирі побажання відважним воїнам. З креативних дитячих робіт було створено виставку-привітання «Свою Україну любіть». Також, у Новомиколаївській бібліотеці всіх запрошували на книжкову виставку «Ми єдині подуху і по крові».

Фото без опису     Прелесненський СЦРНК до себе на свято запросив учнів  та вчителів Прелесненської школи та незвичного гостя - рядового  ЗСУ - Маслій Олександра. Все своє життя Олександр Вітальйович прожив в місті Донецьк, а в 2014 році - переїхав до Слов'янська та пішов добровольцем захищати Україну. Діти із захопленням слухали його розповіді про життя на війні, любов до Вітчизни та із задоволенням ставили питання. Наприкінці зустрічі присутні подякували Олександру Віталійовичу за цікаву спілкування та вручили сувеніри і квіти.

      Фото без опису         До Дня захисника України в Привільському СКПЦ пройшов Урок мужності «Герої серед нас» та мандрівка за сторінками творів «Слава тобі, козаче!» - до Дня Українського козацтва. Олександрівський СЦРМП запрошував дітлахів на майстер-клас з виготовлення вітальних листівок до Дня захисника України, а Новоселівський СКБ – на кіноогляд «Останній гетьман Україні».

      Фото без опису    Публічна бібліотека Черкаського БІКІЦ для відвідувачів центру провела історичний репортаж «Літопис козацької слави!», а учасники гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Творча майстерня» протягом тижня створювали святкові вітання в різних техніках та запрошували всіх односельців на виставку власних робіт.  Фото без опису     Дотримуючись протиепідемічних вимог та з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби, працівники закладів культури прийняли участь у загальногромадській акції «Шануймо захисників України!» та здійснили «візити ввічливості» до учасників АТО/ООС. Воїнів привітали листівками, квітами та сувенірами від Черкаської селищної ради.

Відділ культури та туризму

Черкаської селищної ради

Фото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь