Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання голови Черкаської селищної ради ОТГ з Днем працівників сільського господарства та агропромислового комплексу України

Дата: 13.11.2020 08:16
Кількість переглядів: 442

Фото без опису

                                 Шановні працівники та ветерани сільського господарства                

                          Черкаської селищної ради об’єднаної територіальної громади!

    Від імені селищної ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас, шановні аграрії  Черкаської об’єднаної  громади,  з нагоди професійного  свята  Дня працівників сільського господарства та агропромислового комплексу України. 

     Господь наділив українську державу багатими на чорнозем, родючими землями, золотими руками трударів.

     В усі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена хліборобська праця завжди була і залишається визначальною складовою розвитку не тільки держави, а й нашої малої батьківщини, запорукою її процвітання.

     З давніх давен Черкаська селищна рада славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми, які працювали і надалі працють у сільськогосподарсьікій галузі  нинішньої об’єднаної громади.

     Завдяки «золотим рукам»  селян-ветеранів, їх шані до рідної землі, невсипущій працездатності, мудрості, досвідченості аграріїв, які працювали  на території Черкаської селищної, Олександрівської, Привільської, Прелесненської сільських рад, не перевівся селянський рід на нашій рідній  черкаській землі, а  аграрний сектор економіки залишився базовим у нашій об'єднаній громаді, де працють віддані трударі та дбайливі господарі,  які знають справжню ціну хлібу!
      На сьогоднішній день на території  Черкаської селищної ради зареєстровані та ведуть свою діяльність  29 фермерських господарств та 5 сільськогосподарських підприємств, на яких зайнято близько 320 працівників. Із них 2 найбільших сільськогосподарських підприємства займаються не тільки рослинництвом, а й тваринництвом м’ясного та м’ясо-молочного напрямку.

     Кожен рік за підсумками збирання врожаю ранніх зернових, працівники наших фермерських господарств та сільгосппідприємств займають перші місця не тільки в районі, але й в області. 

      Нинішнього року, у  важкий час зниження економічного потенціалу в умовах пандемії, трудівники об’єднаної громади, керівники та фахівці   господарств, сільськогосподарських організацій, переробних комплексів, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва об’єднаної громади.

      Впевнений у тому, що Ваша наполегливість, працелюбність сприятимуть збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі в  громаді.                                       

     Дякую керівникам господарств, фермерам  та простим трудівникам агропромислового комплексу за відданість хліборобській справі, отримані високі врожаї зернових, та бажаю усім  сприятливої погоди, щедрих врожаїв, міцного здоров’я, миру, сімейного затишку і благополуччя, успіхів, достатку, здійснення планів та задумів.

     Від щирого серця дякую хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва за те, що ви зберегли і примножили традиції українського села, за самовіддану працю, щедрість душі, теплоту сердець, любов до свого  рідного краю, до своєї землі.   

       Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

 

                                                                                                             З повагою,  Сергій Падалка,

                                                                                                             голова Черкаської селищної ради  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь