Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Черкаська громада зустрічає поважних гостей!

Дата: 02.12.2020 15:36
Кількість переглядів: 1761

 

Фото без опису

 

 

Черкаська громада зустрічає поважних гостей!

           02.12.2020 року в рамках програми візиту до району проведення операції об’єднаних сил  голова  Черкаської  селищної  ради Андрій Головаш    приймав на території громади  іноземну делегацію на чолі з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Польща в Україні  паном Бартошом Ціхоцькі. До складу іноземної делегації увійшли перший секретар Посольства Республіки Польща в Україні  пан Аркадіуш Кутек та аташе Посольства республіки Польща в Україні пан Матеуш Натковскі. В ході візиту  відбулася урочиста церемонія передачі гуманітарної допомоги мешканцям Черкаської громади для амбулаторії загальної практики сімейної медицини у вигляді сучасної системи діагностичного рентгенівського обладнання.  Урядом Республіки  Польща ще влітку  був ініційований  конкурс проектів  соціального спрямування, в якому  Черкаська селищна рада   прийняла участь  та  здобула впевнену перемогу. І результатом  успішної  реалізації  проекту «Боротьба з туберкульозом у Черкаській ОТГ»  стала передача рентгенівського обладнання  для покращання  медичного обслуговування  населення громади.

           Потім поважних гостей запросили до  участі у зустрічі з керівниками   ведучих  підприємств , що здійснюють діяльність на території громади.  Учасники зустрічі обговорили  шляхи подальшої  співпраці  з органом місцевої влади та  перспективні напрямки розвитку   підприємств.  Планами  подальшої  розбудови   поділилися Володимир СТРЕЛЬЦОВ, директор ПрАТ “СКВЗ”, Сергій Курінний , директор   ТОВ «КРАМАГРОСВІТ» та Олександр Скляров,  керівник сільськогосподарського фермерського господарства «Верес» . Підсумовуючи  результати зустрічі Андрій Головаш, голова селищної ради  зазначив, що   селищна рада завжди відкрита для спілкування , обговорення  проблемних питань . Коли органи влади та бізнесу працюють  в одному напрямку - робота завжди  ладиться і є результат. Ми будемо шукати нові формати зустрічей  і обговорювати актуальні питання сьогодення, щоб з представниками бізнесу налагодити тісні взаємовідносини і працювати на єдиний результат - благополуччя жителів громади.

 

          Після завершення   офіційних заходів,   гості мали змогу ознайомитися  з роботою  фермерського господарства «Верес», відвідали  інклюзивно-ресурсний центр  та опорний заклад загальної середньої освіти в с. Олександрівка.

                                                                        

                                                            Світлана Петрусенко, керуюча                      

                                       справами виконавчого апарату

         селищної ради 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь