Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Викликати рятувальників в один клік. ДСНС Донеччини презентувала власний мобільний додаток

Дата: 05.02.2021 13:28
Кількість переглядів: 430

Через безкоштовний додаток “101 – Донецька область” можна зробити екстрений виклик, просто повідомити про надзвичайну подію або дізнатися більше про першу домедичну допомогу.

Фото без опису            Додаток адаптований для людей з особливими потребами: з німотою, глухотою тощо. Якщо такі особливості є, це треба вказати при реєстрації. Також необхідно ввести своє ім’я, прізвище, місто та номер телефону. На цей номер приходить СМС з кодом для підтвердження реєстрації. 

            Якщо натиснути “екстрений виклик”, диспетчер отримає повідомлення за 3 секунди. Місцезнаходження того, кому потрібна допомога, встановлять автоматично. Користуватися цією опцією, підкреслюють розробники, варто лише в життєво небезпечних ситуаціях. За хибний виклик  передбачений штраф від 51 до 119 гривень.

Фото без опису

            Також є розділ “Повідомити про подію” з розділами “Пожежа”, “Швидка допомога”, “Газова служба”, “ДТП”. Там можна коротко описати подію та додати фото. 

Фото без опису

            У розділі “Зворотній зв’язок” можна звернутися до співробітників пожежно-рятувальної частини свого міста, а у розділі “Абетка безпеки”  — прочитати про домедичну допомогу, що робити в разі стихійного лиха чи іншої небезпечної ситуації. 

Фото без опису

            Завантажити додаток для телефонів з операційною системою Андроїд можна у Play маркет та AppStore.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь