Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч з працівнками Слов'янського відділення управління Фонду соціального страхування

Дата: 10.02.2021 08:40
Кількість переглядів: 485

   09.02.2021 року на базі Черкаської об’єднаної територіальної громади працівниками в.о.начальника Слов’янського відділення управління Фонду соціального страхування України в Донецькій області Сидорович Ольгою Михайлівною, заступником начальника відділення – начальником відділу роботи із страхувальниками Рубан Іриною Сергіївною та завідувачем сектору матеріального забезпечення відділу страхових виплат та матеріального забезпечення Бондаренко Ольгою Валентинівною було проведено робочу нараду з працівниками Черкаської селищної ради. На зустрічі були присутні Андрій Головаш – голова Черкаської селищної ради, Человян Оксана Анатоліївна – начальник Фінансового відділу, Єфименко Ольга Богданівна, Лоторєва Ольга Василівна – спеціалісти 2 категорії Відділу освіти, Пономаренко Ірина Леонідівна, Мічковська Тамара Анатоліївна - спеціалісти Відділу освіти, Литвинова Людмила Вікторівна - спеціаліст 2 категорії відділу обліку та звітності, Колісник Ірина Володимирівна – головний спеціаліст загального відділу.

Фото без опису

Були обговорені питання стосовно діяльності Фонду соціального страхування в.о. начальника Сидорович О.М. нагадала присутнім про те, що застрахована особа має право скористатися реабілітаційним лікуванням та відновити своє здоров’я в реабілітаційному відділенні санаторного закладу відповідно до медичних показань за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку лікарсько-консультативної комісії, лікувально-профілактичного закладу, клініки медичної науково-дослідної установи або жіночої консультації. Наголосила увагу на том, що особи які хворіють на Сovid-19 також мають право на відновлювальне лікування в санаторії та нагадала про необхідність розробки заходів, направлених на зниження рівня захворюваності застрахованих осіб.

Фото без опису

Завідувач сектору матеріального забезпечення відділу страхових виплат та матеріального забезпечення Бондаренко О.В. розповіла присутнім про порядок прийняття та опрацювання заяв-розрахунків та звернула увагу на недопущення порушення термінів подання заяв-розрахунків та повідомлень про виплату коштів застрахованим

Фото без опису

Заступник начальника відділення-начальник відділу роботи із страхувальниками Рубан Ірина Сергіївна доповіла, що кожний мешканець об’єднаної територіальної громади має можливість отримати консультації з питань соціального страхування засобами телефонного зв’язку або за допомогою Skype, та на особистому прийомі в приміщенні громади.

Фото без опису

Наприкінці зустрічі, з головою Черкаської селищної ради - Андрієм Головашом було обговорено питання співпраці Слов’янського відділення та Черкаської об’єднаної територіальної громади щодо забезпечення доступності отримання застрахованими особами і страхувальниками громади консультацій та послуг Фонду Соціального страхування. Зокрема, про організацію робочого місця представнику Слов’янського відділення для надання консультацій з питань соціального страхування.

Фото без опису

Голова Черкаської об’єднаної територіальної громади Андрій Головаш розповів про становлення об’єднаної громади та її виконавчих органів.

В процесі дискусії відбувся корисний обмін думками, досвідом, зауваженнями, в результаті чого були відпрацьовані конкретні пропозиції щодо укладення договору про співпрацю з метою досягнення максимальної користі для громади та її мешканців.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь