Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 13:06
Кількість переглядів: 591

       15 лютого 2021 року Україна вшановує учасників бойових дій на території інших держав. Сьогодні минає 32 роки з дня виведення радянських військ з Афганістану. Війна, розв’язана керівництвом Радянського Союзу заради контролю над частиною Центральної Азії, тривала понад 9 років. У ній брали участь більш ніж 160 тисяч українських військовослужбовців, понад три тисячі українських солдат і офіцерів загинули. Донині десятки вважаються зниклими безвісти.

Фото без опису

       На території Черкаської громади проживає 18 учасників цих бойових дій. З нагоди 32-ї річниці виведення військ з Афганістану до домівок воїнів-інтернаціоналістів були здійснені візити ввічливості.  Працівники закладів культури Черкаської селищної ради завітали до кожного та вручили квіти і пам’ятні подарунки. Також, напередодні дня вшанування у бібліотеках було оформлено книжково-ілюстративні виставки та проведено тематичні години «Пам'ять без кордонів».

Фото без опису         Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках»: Афганістані, Чилі, Іспанії, Єгипті, В’єтнамі, Єфіопії... Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих та вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах. Низький уклін батькам та матерям, які виховали Героїв. Бажаємо кожній родині мирного неба, міцного здоров’я, благополуччя і щасливих років життя!

Відділ культури та туризму

Черкаської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь