Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Олексій Чернишов: в межах «Великого будівництва 2021» 9 млрд грн спрямовуються на соціальні та економічні проекти в регіонах

Дата: 25.02.2021 14:08
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

Дев'ять млрд гривень буде спрямовано на реалізацію 500 об’єктів, які увійшли до президентської  програми  «Велике будівництво - 2021».  Про це сказав Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов під час Всеукраїнського Форуму «Україна 30. Інфраструктура».

«Програма Президента «Велике будівництво» не зупиняється, а навпаки – активно розвивається і розширюється. У порівнянні з минулим роком, загальне фінансування програми у 2021 році зросте майже вдвічі. Окрім того, у цьому році до соціального блоку ми додаємо ще два важливі напрями: медичний та культурний», – зазначив Олексій Чернишов.

Цього року до програми увійшло 500 проєктів: 95 шкіл, 70 дитячих садочків, 80 спортивних, 35 лікарень та 20 культурних об’єктів, 200 амбулаторій та 40 проєктів економічного розвитку.

«Соціальна складова «Великого будівництва» залишається такою ж вагомою у 2021 році, як і в попередньому 2020-му. Але ми поступово вводимо та будемо збільшувати у майбутньому частку проєктів економічного розвитку», – наголошує Олексій Чернишов.

Міністерство розвитку громад та територій України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь