Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МЕЛОДІЇ ВЕСНИ ЛУНАЛИ У ЧЕРКАСЬКОМУ БІКІЦ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ЖІНОЧОГО ДНЯ – 8 БЕРЕЗНЯ

Дата: 09.03.2021 15:02
Кількість переглядів: 546

 Фото без опису

     За доброю традицією зі святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею. Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

Фото без опису          Саме тому, напередодні 8 Березня, у Черкаському базовому історико-культурному інформаційному центрі відбувся святковий концерт з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня – «Мелодії весни».

Фото без опису       У залі центру культури зібрались прекрасні представниці Черкаської громади: працівники апарату селищної ради, закладів охорони здоров’я, навчальних і дошкільних закладів, громадських організацій.

Фото без опису       Представниць прекрасної статі привітав зі святом голова Черкаської селищної ради Андрій Головаш та висловив вдячність жінкам за їх мудрість, самовіддачу на роботі та вдома та побажав міцного здоров’я, жіночого щастя, сімейного благополуччя й віри в краще майбутнє.

  Свято пройшло в теплій атмосфері, а учасники художньої самодіяльності, своїми виступами, подарували всім присутнім чудовий настрій.

 

  Відділ культури та туризму

   Черкаської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь