Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Велике будівництво»: як змінилися приймальні відділення низки лікарень на Донеччині

Дата: 10.03.2021 13:34
Кількість переглядів: 526

Реконструкція частини приймальних відділень у лікарнях Донецької області завершена, а в інших продовжується інтенсивна робота.

Нагадаємо, приймальні відділення  на Донеччині відновлюються та модернізуються в рамках  національної програми «Велике будівництво». Вона передбачає капітальні інвестиції в інфраструктуру, в тому числі - соціальну.

Заступник Голови Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко повідомив, що в поточному році будуть реконструйовані такі об'єкти по всій Україні: школи - 95, садки - 70, стадіони - 80, басейни - 29 приймальні відділення - 177 об'єктів.

У Донецькій області проводиться реконструкція приймальних відділень в 11 опорних лікарнях.   Серед тих, де роботи уже завершені – приймальне відділення в міській лікарні Слов'янська. Тут провели сучасний ремонт та встановили нове обладнання - комп'ютери та рентгенологічний кабінет.

Нещодавно відбулося відкриття приймального відділення Краматорської міської лікарні №3. На відео можна побачити, що воно перетворилося на заклад європейського рівня. Там зробили новий "теплий бокс" для  машин швидкої, поруч медики відразу можуть надавати першу допомогу. У лікарні встановили нові рентген-апарат, комп'ютерний томограф та систему моніторингу стану важких пацієнтів.

У багатопрофільній лікарні в Костянтинівці збудували приймальний бокс з інженерними системами підтримання клімату для машин швидкої та провели ремонт внутрішніх приміщень хірургічного корпусу. 

У процесі реконструкції перебуває ще низка приймальних відділень.

В місті Добропілля добігають до кінця роботи в приймальному відділенні лікарні екстреної медичної допомоги, однієї з опорних медичних установ області. Там проходять роботи з капітального ремонту приміщень медичної допомоги, облаштування приймального боксу для карет швидкої медичної допомоги, модернізації та оснащення відділення сучасним обладнанням.

Президент Володимир Зеленський раніше відзначав, що минулого року через епідемію ремонт приймальних відділень почався пізніше запланованого терміну. «Треба прискоритися, наскільки це можливо. Ці відділення - не просто проєкти будівництва. Це життя і здоров'я наших людей», - підкреслив він.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь