Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комфортні умови для пацієнтів та медперсоналу створюють під час реконструкції приймального відділення у лікарні Покровська

Дата: 11.03.2021 11:38
Кількість переглядів: 851

Фото без опису

Триває реконструкція приймального відділення КНП «Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування»

Проєкт передбачає сучасне типове облаштування  відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги з кабінетами супутньої апаратної діагностики. Він  реалізується у 2020-2021 роках за рахунок коштів державного бюджету, обласного та міського бюджетів. 

Загальна кошторисна вартість проєкту (перша черга будівництва) складає 15943,404 тис. грн. В межах проєкту виконуються роботи з влаштування опалювального приймального боксу для автомобілів швидкої медичної допомоги, пристосування вхідної групи до потреб маломобільних груп населення, капітальний ремонт приміщень першого поверху будівлі.

У 2020 році касові видатки за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів з реконструкції, капітального ремонту приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров’я у госпітальних округах склали 9448,364 тис. грн; кошти використані у повному обсязі.

Завданням на 2021 рік передбачено завершення будівельних робіт у приймальному відділенні КНП «Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування» за рахунок коштів міського та обласного бюджетів. Рішенням Покровської міської  ради від 17.02.2021 № 8/5-3 на завершення будівельно-монтажних робіт та дооснащення відділення передбачено 3996,3 тис. грн. з міського бюджету, розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 18.12.2020 № 1400/5-20 «Про обласний бюджет на 2021 рік» (із змінами) передбачене співфінансування з обласного бюджету в обсязі 3470,900 тис. грн.

Нагадаємо, приймальні відділення у 11 лікарнях Донецької області відновлюються та модернізуються в рамках  національної програми «Велике будівництво». Роботи на восьми з них вже завершено. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь