Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СТВОРЕНО НОВИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС ПРО СИСТЕМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ В УКРАЇНСЬКИХ ШКОЛАХ

Дата: 08.04.2021 15:34
Кількість переглядів: 528

Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива.

 

Днями стартувала інформаційна кампанія Державної служби якості освіти про систему забезпечення якості освіти в українських школах. Кампанія створена в межах ініціативи «Система забезпечення якості освіти», яка впроваджується в рамках проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe).

Метою інформаційної кампанії є інформування батьків, учнів, директорів шкіл, вчителів, а також громади про те, якою має бути якісна школа та як нова система забезпечення якості освіти і як кожен учасник освітнього процесу може допомогти закладу стати кращим.

«Єдине розуміння та спільні злагоджені дії – запорука вдосконалення якості освіти. На інформаційному ресурсі про якісну школу керівники шкіл, вчителі, батьки, громади зможуть отримати більше інформації як, конкретно вони, можуть долучитись до розвитку закладу», – зазначила тимчасово виконуюча обов'язки начальника Управління Державної служби якості освіти у Донецькій області Тетяна Ремпель.

В межах інформаційної кампанії Державною службою якості освіти створено інформаційний ресурс та анімовані відеоролики про те, що таке якісна школа та система забезпечення якості освіти, впровадженням якої займається Служба.

З інформаційним ресурсом, створеним у межах кампанії про якісну школу, можна ознайомитись за посиланням https://qualityeducation.org.ua, а ролики розміщені на ютуб-каналі Служби http://surl.li/ptwh  .

Довідково:

Державна служба якості освіти України – державний орган, створений у 2017 році, що опікується дотриманням якості освіти та освітніх стандартів у школах. Служба призначена допомагати закладам освіти підвищити якість освітньої діяльності, гарантувати якість освіти та формувати довіру суспільства до української освіти.

Управління Державної служби якості освіти у Донецькій області - територіальний орган Державної служби якості освіти України, основним завданням якого є реалізація повноважень Державної служби якості освіти України на території Донецької області.

Ініціатива «Система забезпечення якості освіти» впроваджується в межах проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe). «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe) є проєктом міжнародної технічної допомоги, що реалізується компанією Alinea International та фінансується Урядом Канади.

#ЯкістьОсвіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь