Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Народний вокальний ансамбль «ПЕРЛИНА» Черкаської ТГ підкорив сцену всеукраїнського конкурсу у Кирилівці

Дата: 26.05.2021 13:34
Кількість переглядів: 1661

Фото без опису

В рамках відзначення дня селища з 21 по 25 травня 2021 року у смт. Кирилівка, Якимівського району Запорізької області відбувся V ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС «KYRYLIVKA - FEST». Засновниками та організаторами цієї яскравої події виступили Кирилівська селищна рада та КЗ «Центр культури, дозвілля та мистецької освіти Кирилівської селищної ради. Свято залучилось підтримкою: Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької ОДА; КУ «Обласний методичний центр культури і мистецтва» Запорізької обласної ради; КП «Розвиток курортної зони»; ГО «Кирилівка - курорт»; Інтернет-журналу kirillovka.com.ua.

Фото без описуОдне з найкращих курортних селищ України, на березі Азовського моря,  зібрало 240 талановитих солістів та творчих колективів з 8 областей України. Конкурсні прослуховування відбувались за 5 номінаціями та у 7 вікових категоріях. Кожен учасник представив на власний вибір дві композиції, відповідно до обраного жанру. Оцінювали виступи поважні члени журі – провідні спеціалісти у сфері культури, відомі діячі культури і мистецтва.

Фото без описуФото без описуЗа результатами чотирьох конкурсних днів найвищу нагороду фестивалю - ГРАН-ПРІ «Кубок мера» здобув народний аматорський вокальний ансамбль «Перлина» базового центру культури Черкаської територіальної громади. Памятні подарунки та ексклюзивний, єдиний у своєму роді кубок, колектив отримав з рук кирилівського селищного голови Івана Малєєва. Також, пан голова подякував керівнику ансамблю – Наталії Толкачовій, побажав успіхів у творчому розвитку «Перлини» і зазначив, що ласкаве Азовське узбережжя та Кирилівка завжди готові приймати у себе людей, які  роблять великий внесок у розвиток української культури та самобутності.

Фото без описуФото без опису

Загалом, фестиваль залишив приємні враження та порадував чудовою організацією. Дотримання карантинних вимог, технічне оснащення і увага до кожного учасника вразили колектив. Тож, «Перлина» висловлює щиру вдячність директору всеукраїнського фестивалю-конкурсу «KYRYLIVKA - FEST», директору КЗ «Центр культури, дозвілля та мистецької освіти Кирилівської селищної ради» - пані Світлані Шиян. Бажаємо творчих успіхів та нових креативних проєктів!

 

 

Відділ культури та туризму

Черкаської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь