Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Черкаській громаді привітали дітлахів  з Міжнародним днем захисту дітей!

Дата: 02.06.2021 14:10
Кількість переглядів: 1054

 

Фото без опису

День захисту дітей – особливе свято, адже захист дітей та їх права завжди викликали пильну увагу міжнародного співтовариства. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Від кожного з нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління.

1 червня 2021 року у Черкаському базовому історико-культурному інформаційному центрі відбулась загальногромадська святкова дитяча розважальна програма «Країна мрій». З нагоди свята  малечу,  батьків  та гостей  привітав секретар Черкаської селищної ради Костянтин Даниленко, щиро побажав щастя, радості, міцного здоров’я, гарного майбутнього і здійснення всього задуманого та анонсував, що по завершенню свята на кожну дитину чекає сюрприз - морозиво. Під час заходу маленькі артисти демонстрували яскраві вокальні та танцювальні номери, а Мальвіна та Буратіно шукали разом із дітлахами ключик від літа, подорожуючи країною казок. Батьки з гордістю споглядали на своїх чад, а ті в свою чергу, раділи, що виправдали сподівання керівників та рідних. Тож, з упевненістю можна сказати, що з таким творчим, перспективним підростаючим поколінням зовсім не лячно сміливо крокувати в майбуття. Кожен присутній на святі мав змогу взяти участь  у цікавому майстер-класі з виготовлення квітки бажань, поласувати поп-корном та пострибати на батутах, встановлених волонтерами церкви «Нове життя». В цей день юні артисти та маленькі глядачі отримали солодкі подарунки від Черкаської селищної ради.

Також, у всіх закладах культури до Міжнародного дня захисту дітей відбулись цікаві концертно-розважальні програми. Працівники Привільського культурно-просвітницького центру разом з педагогом-організатором Привільського ЗЗСО  Оленою Кіріндясовою провели для маленьких школярів свято радості «Дитинства світ чарівний». 

У Олександрівському сільському центрі розвитку молодіжних платформ відбулась конкурсно-розважальна програма «Фруктовий БУМ». Присутніх веселили, забавляли іграми та солодкими призами Апельсинка та Вишенька, після чого на дітей чекав майстер-клас та аквагрим. Паралельно дітлахи мали змогу повеселитись на батуті та потанцювати на дитячій дискотеці.

Прелесненським сільським центром розвитку національної культури було організовано та проведено дитячу розважальну програму Мелодія дитинства». Діти брали активну участь у конкурсах, грали з казковими героями, танцювали та співали. Наприкінці свята всі діти отримали смаколики.

У Новоселівському сільському клубі-бібліотеці в цей святковий день було проведено конкурсно-розважальну програму «Хто спритніший», цікаву вікторину «У країні казок». Свято завершилося  веселою дискотекою.

Новомиколаївським сільським інформаційно-культурним центром спільно з Новомиколаївською ЗОШ проведено концертно-розважальну програму «Мелодія дитинства». До дітей завітали Маша та Ведмідь, присутні із задоволенням співали і танцювали разом з ними. Свято пройшло радісно і весело.

У Троїцькому сільському клубі-бібліотеці  відбулась дитяча розважальна програма «Зустрічаємо літо!». Під час заходу діти змагалися в різноманітних конкурсах: відгадували загадки, розв’язували інтелектуальні задачі, складали пазли, розшифровували таємниці лабіринту, демонстрували спритність у вправах з м’ячем. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.

Відділ культури та туризму 

Черкаської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь