Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття простору «Comfort town» для жителів села Привілля

Дата: 02.07.2021 11:02
Кількість переглядів: 625

До дня молоді та Конституції України 25 червня 2021 року  о 18.00 годині на обладнаному майданчику біля Привільського сільського культурно просвітницького центру було відкрито простір під відкритим небом «Comfort town» для жителів села Привілля — задля з  проведення серії заходів сімейного відпочинку, які сприятимуть згуртованості, соціалізації та культурному розвитку мешканців.

Під час реалізації проєкту «Comfort town»  було прибрано захаращену ділянку у центрі села, розплановано територію, встановлено дві альтанки , дерев’яний місток та облаштовано фото - зону.

У заходах брали участь староста, вчителі школи - активні члени ГО "САГП", працівники Привільського СКПЦ, працівники з благоустрою Привільського старостинського округу, активні жителі села  Привілля, Черкаська селищна рада, КП "Громада", начальник БГУ та місцеві депутати. ГО "САГП" висловлює щиру подяку всім небайдужим жителям громади, які прийняли участь у проєкті.

Проєкт  реалізовано за підтримки проєкту "Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SСЗ)", що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою. #ПрямуємоРазом .Усі разом ми створили облаштований простір під відкритим небом для культурного дозвілля та сімейного відпочинку гостей та мешканців села.

В день відкриття вже проведено перші заходи :

  • майстер – клас з виготовлення штучних квітів;
  • змагання з шашок та шахмат.

Надалі наданій території планується  проведення  заходів під відкритим небом у період «весна-осінь» для громади села Привілля та гостей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь