Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття простору «Comfort town» для жителів села Привілля

Дата: 02.07.2021 11:02
Кількість переглядів: 657

Фото без опису

До дня молоді та Конституції України 25 червня 2021 року  о 18.00 годині на обладнаному майданчику біля Привільського сільського культурно просвітницького центру було відкрито простір під відкритим небом «Comfort town» для жителів села Привілля — задля з  проведення серії заходів сімейного відпочинку, які сприятимуть згуртованості, соціалізації та культурному розвитку мешканців.

Під час реалізації проєкту «Comfort town»  було прибрано захаращену ділянку у центрі села, розплановано територію, встановлено дві альтанки , дерев’яний місток та облаштовано фото - зону.

У заходах брали участь староста, вчителі школи - активні члени ГО "САГП", працівники Привільського СКПЦ, працівники з благоустрою Привільського старостинського округу, активні жителі села  Привілля, Черкаська селищна рада, КП "Громада", начальник БГУ та місцеві депутати. ГО "САГП" висловлює щиру подяку всім небайдужим жителям громади, які прийняли участь у проєкті.

Проєкт  реалізовано за підтримки проєкту "Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SСЗ)", що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою. #ПрямуємоРазом .Усі разом ми створили облаштований простір під відкритим небом для культурного дозвілля та сімейного відпочинку гостей та мешканців села.

В день відкриття вже проведено перші заходи :

  • майстер – клас з виготовлення штучних квітів;
  • змагання з шашок та шахмат.

Надалі наданій території планується  проведення  заходів під відкритим небом у період «весна-осінь» для громади села Привілля та гостей.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь