Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світлим всенародним святом днем Знань традиційно розпочинається новий навчальний рік.

Дата: 01.09.2021 14:10
Кількість переглядів: 782

Фото без опису

Світлим всенародним святом днем Знань традиційно розпочинається новий навчальний рік.

Адже пролетіла  веселкова карусель теплого літа. І знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника, знову вулиці нашої Черкаської громади розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок і чарівного розмаїття осінніх айстр. Такі собі ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість переплелися разом. Це наш край, наша держава відзначають День Знань - справжнє всенародне свято мудрості. доброти й людяності.

Усі шляхи цього дня ведуть до шкіл громади. Розпочинається 2021-2022 навчальний  рік, який означає відкриття нової, осяйної, часто нелегкої дороги до знань, до нових звершень.

Сьогодні наша освітянська родина Черкаської громади поповниться наймолодшими школярами-першокласними - їх 82. Країна Знань відкриє для них багато нового і цікавого і все для них буде вперше. У цей день хочеться побажати першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваємося, що першокласники будуть  сумлінними і розумними учнями, збудують свій власний світ, яким буде пишатися вся освітянська родина і ціла країна.

Для когось навчальний рік, що починається буде першим, а для когось останнім або черговим. Але хотілося б, щоб він був кращий за попередній і всі бажання наших учнів стали реальністю.

Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, а батьків — гордістю за свої дітей.

Тож, шановні школярі, підкоряйте нові вершини знань, досягайте поставленої мети.

Успіхів вам, юні друзі, нехай навчання приносить вам тільки радість, ростіть здоровими, впевненими у власних силах, нових вам відкриттів, цікавих зустрічей і щасливої долі.

Влада громади дбає про добробут кожної шкільної родини. Підтвердження тому вчасно проведені косметичні ремонти в приміщеннях закладів освіти, облаштування прилеглої території навколо закладів.

З теплими привітаннями звернулись до шкільної молоді, учителів та батьків Черкаський селищний голова Андрій Головаш, секретар Черкаської селищної ради Костянтин Даниленко, начальник відділу освіти Черкаської селищної ради Наталія Антипенко, головний спеціаліст відділу освіти Віталій Хорошев, а також представники громадськості – старости сіл.

Зі святом всіх освітян, школярів, батьків, з Днем Знань, з початком нового навчального року !



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь