Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 12-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ЧЕРКАСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ!

Дата: 08.09.2021 15:07
Кількість переглядів: 323

Черкаська селищна рада доводить до відома депутатів селищної ради та населення:

15.09.2021 року о 13:00 год. в смт Черкаське в  приміщенні  Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру  за адресою смт Черкаське, вул.Шевченка, буд. 19 відбудеться засідання чергової  12 сесії Черкаської селищної ради 8-го скликання

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання дванадцятої чергової сесії Черкаської селищної ради

 восьмого скликання

 

15 вересня 2021 року            13.00-15.00                      смт. Черкаське,  БІКІЦ

 

1.  Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради № 8/3-73 від 23.12.2020 року «Про бюджет Черкаської селищної територіальної громади на 2021 рік».

 

2. Про розгляд прогнозу бюджету Черкаської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

 

3. Про підсумки виконання «Програми економічного і соціального розвитку Черкаської селищної ради» за результатами роботи у І півріччі 2021 року.

 

4. Про виконання заходів Програми підтримки незахищених верст населення «ТУРБОТА» за перше півріччя 2021 року.

 

5. Про затвердження Статуту комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Черкаської селищної ради Слов’янського району Донецької області в новій редакції.

 

6. Про затвердження розпоряджень голови селищної ради , виданих в міжсесійний період.

 

 Земельні питання:

 

7. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянину   Стаценку  Станіславу  Миколайовичу.

8. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянину  Луняці  Андрію  Володимировичу.

9. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці    Луняці  Ользі  Андріївні.

10. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці Лущик  Лілії  Сергіївні.

11. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці  Ашихіній  Олені  Олександрівні.

12. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці  Антипенко  Наталії  Вікторівні.

13. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці   Кобелєвій  Юлії  Геннадіївні.

14. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянину  Матяшову  Андрію  Олексійовичу.

15. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці  Бразі  Олені  Єгорівні.

16. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці   Сузіковій  Ользі  Василівні.

17. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці   Протиняк  Тетяні  Леонідівні.

18. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянину  Будяку  Павлу  Миколайовичу.

19. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянину  Батану   Ярославу   Володимировичу.

20. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці   Кучмі  Юлії  Миколаївні.

21. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці  Человян  Оксані  Анатоліївні.

22. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянину  Саченку  Євгену   Валентиновичу.237. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянину  Гавришу  Миколі  Михайловичу.

23. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянину  Ільницькому   Данилу   Миколайовичу.

24. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці  Вдовенко  Альоні  Миколаївні.

25. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці  Фесак  Олені  Олександрівні.

26. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці Ребрій  Наталії  Юріївні.

27. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці  Полуніній  Аллі  Василівні.

28. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянину  Голубу  Миколі  Олександровичу.

29. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянину  Тимошенку  Віктору  Івановичу.

30. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянину  Яковенку  Олексію  Леонідовичу.

26. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці  Романюк  Анні  Анатоліївні.

31. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  громадянці Дугар  Тетяні  Василівні.

32. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки   у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину  Сузікову  Миколі  Петровичу.

33. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)  для  будівництва  і  обслуговування  житлового  будинку  господарських  будівель  і  споруд  громадянці  Черняк  Тетяні  Андріївні.

34. Про  затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельної  ділянки  в натурі ( на  місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Крамаровій Варварі Миколаївні.

35. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину Невідомому Олександру Павловичу.

36. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці  Кужньовій  Олені  Олексіївні.

37. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці  Заіці  Любові  Миколаївні.

38. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки оренду  для сінокосіння та випасання худоби громадянам Пітецькому Сергію Олександровичу та Юшкову Андрію Володимировичу.

39. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної    ділянки   в оренду для сінокосіння та випасання худоби громадянину   Голубу  Миколі  Миколайовичу.

40. Про надання  згоди  на  виготовлення  технічної   документації  із  землеустрою  щодо  інвентаризації   земельної  ділянки  комунальної  власності  для  обслуговування  цілісного  майнового  комплексу   Амбулаторії  загальної  практики  сімейної  медицини  в   с. Прелесне  по  вул. Садова, 1а.

41. Про надання  дозволу   на  виготовлення  проєкту   землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  в  оренду  для  рибогосподарських    потреб   громадянину  Малюзі  Віктору  Семеновичу.

42. Про   припинення   права  постійного  користування    земельною  ділянкою   з  кадастровим  № 1424256500:06:000:0099   ПБП  «Нева».

43. Про надання  дозволу  на  виготовлення  технічної  документації  із   землеустрою  щодо  інвентаризації  земельних  ділянок   сільськогосподарського призначення  фермерському  господарству «ТРІУМФ - 2012».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь