Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на визначення виконавця послуги з вивезення твердих побутових відходів на території Черкаської селищної ради

Дата: 16.09.2021 12:59
Кількість переглядів: 578

https://rada.info/upload/users_files/04386321/cab3a2c42dc9912569bfde6e033a3858.jpg

Виконком Черкаської селищної ради Слов’янського району Донецької області оголошує конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Черкаської селищної ради.

Запрошуємо спеціалізовані підприємства до участі у конкурсі. Конкурсні пропозиції щодо виконання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Черкаської селищної ради приймаються особисто представником чи в письмовому вигляді протягом 30 календарних днів з для опублікування оголошення за адресою: 84162, Донецька область, Слов’янський район, смт Черкаське, вул. Ясна, буд. 3. 

Підстава для проведення конкурсу: рішення виконкому Черкаської селищної ради від 08.09.2021 р. №228 «Про проведення конкурсу щодо визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Черкаської селищної ради». 

Місце  проведення конкурсу:  84162, Донецька область, Слов’янський район, смт Черкаське, вул. Миру, 4 (ІІІ поверх).  

        Дата проведення конкурсу - 19.10.2021 року.  Час - 10 год. 00 хв.    

Місце отримання конкурсної документації: 84162, Донецька область, Слов’янський район, смт Черкаське, вул. Миру, 4, відділ ЖКГ Черкаської селищної ради (ІІІ поверх).

Конкурсну документацію можна отримати тільки після подання заявки на участь у конкурсі.  

Конкурсна документація надається особисто представнику або надсилається поштою протягом 3-х робочих днів після подання заявки на участь у конкурсі.

Контактна особа, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів – Матяшов Андрій Олексійович,  тел. 0505344362.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь