Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Rescue Days Ukraine 2021»

Дата: 06.10.2021 15:46
Кількість переглядів: 914

Фото без опису

30 вересня в рамках реалізації проєкту “Підтримка державного та муніципального управління надзвичайними ситуаціями на Сході Україні” Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) рятувальникам Центру безпеки громадян вдалось залучитись до дводенного навчання «Rescue Days Ukraine 2021» в місті Рівне до виконання завдань за призначенням під час ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод.

На заході були присутні перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, голова ДСНС України Микола Чечоткін та близько 300 рятувальників ДСНС.

Навчання проходились з метою удосконалення навичок рятувальників до дій під час ліквідації наслідків ДТП різного характеру. Тренування проходили за участі міжнародних експертів. 

Загалом, за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання фірми-виробника Weber-Hydraulik GmbH учасниками заходу було розібрано, розрізано та спалено 108 легкових автомобілів одразу на декількох навчальних місцях.

Також в рамках реалізації проєкту фахівцям Центру безпеки громадян було передано форму для ліквідації наслідків ДТП на загальну вартість більше 160,0 тис. грн.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь