Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває робота в межах реалізації проєкту «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області»

Дата: 28.10.2021 08:42
Кількість переглядів: 859

Фото без опису

26 жовтня на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в режимі онлайн для керівників органів управління освітою територіальних громад, керівників центрів професійного розвитку педагогічних працівників і керівників закладів освіти проведено тренінг на тему «Система та механізми забезпечення академічної доброчесності». До роботи долучилося 66 учасників із 19 територіальних громад Донецької області. Серед них – Черкаська територіальна громада.

Під час тренінгу увагу зосереджено на змісті академічної доброчесності, умовах її дотримання всіма учасниками освітнього процесу, основних її порушеннях та відповідальності. Освітяни пройшли самоперевірку у формі тестування щодо використання плагіату у своїй професійній діяльності, виконали вправу на визначення причин академічної недоброчесності з використанням методу «Фішбон», побудували систему академічної доброчесності за технологією ментальних карт. Використовуючи інструменти брейнрайтингу, учасники пропонували ідеї щодо вдосконалення механізмів забезпечення академічної доброчесності.

Тренінг проходив у межах реалізації проєкту «Створення центру сталого розвитку громад Донецької області» з метою залучення територіальних громад до процесу формування принципів збалансованого розвитку в умовах децентралізації.

Проєкт реалізується ГО «Збалансований розвиток – Схід» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та фінансової підтримки Європейського Союзу у партнерстві з Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь