Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування місцевого рівня та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 17.11.2021 17:00
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту документа державного планування місцевого рівня та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повна назва документа державного планування місцевого рівня: Програма економічного і соціального розвитку Черкаської селищної ради Донецької області на 2022 рік (далі - Програма).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування місцевого рівня: Черкаська селищна рада

Передбачена процедура громадського обговорення: відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку та проєкту «Програма економічного і соціального розвитку Черкаської селищної ради на 2021 рік» розпочато з дня їх оприлюднення, а саме з 17 листопада 2021 року та триватиме до 16 грудня 2021 року включно. Громадські слухання не передбачені у зв’язку з проведенням карантинних заходів.

 

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Програми та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

 

Усі зауваження і пропозиції до Програми та Звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи, анонімні пропозиції не розглядаються.

 

За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє, в порядку визначеному законодавством.

 

Ознайомитися з Програмою та Звітом про стратегічну екологічну оцінку, екологічною інформацією можна в Черкаській селищній раді щоденно (крім суботи та неділі) з 09.00 до 16.00 (перерва з 12.00 до 12.30) або на офіційному веб-сайті Черкаської селищної ради (територіальної громади): https://cherkaska-gromada.gov.ua/ogoloshennya

 

Зауваження і пропозиції до Програми та Звіту про стратегічну екологічну оцінку подаються до Черкаської селищної ради за адресою: вул. Ясна, буд. 3, смт Черкаське, Краматорський р-н, Донецька область, 84162. aбо на електронну адресу: 04341790@cherkaska-gromada.gov.ua

 

Відповідальна особа: голова селищної ради Головаш Андрій Вікторович, тел. (066) 895-82-26.

 

Необхідності у проведенні транскордонних консультацій щодо проєкту Програми– немає.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів з дня розміщення на сайті.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

 

ПРОГРАМА ЕКОНОМІЧНОГО І СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ЧЕРКАСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ на 2022 рік

 

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ «ПРОГРАМА ЕКОНОМІЧНОГО І СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ЧЕРКАСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ НА 2022 РІК»

 

Додаток 3 до ПСЕР селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь