Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Черкаська селищна рада для Центру безпеки громадян отримала новий спеціалізований пожежний автомобіль

Дата: 24.11.2021 09:21
Кількість переглядів: 929

В рамках реалізації проєкту “Підтримка державного та муніципального управління надзвичайними ситуаціями на Сході Україні” Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) Черкаська селищна рада для Центру безпеки громадян отримала новий спеціалізований пожежний автомобіль Ford Ranger з повним пожежно-технічним оснащенням та аварійно-рятувальним обладнанням. 

Автомобіль оснащений стаціонарною та переносною радіостанцією. Встановлена професійна електрична  лебідка. На базі автомобіля знаходиться пожежна цистерна об’ємом 600 літрів для гасіння пожеж на відкритій території, рукава високого тиску довжиною 80 метрів, переносна плавуча мотопомпа для забору воду, пожежні рукава та ранцеві вогнегасники. Також в автомобілі знаходяться бензопили, лопати, сокири, мотузки, ліхтарі, вогнегасники та різноманітні пневматичні та акумуляторні інструменти для роботи при ДТП різного характеру. Вартість такого автомобіля становить 1,9 млн. грн.  Використовуючи цей автомобіль, в першу чергу зекономляться кошти місцевого бюджету витрачені на паливно-мастильних матеріалах.

Загалом для Центру безпеки громадян за кошти Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) було придбано техніку, обладнання, одяг та інструменті на суму понад 2 млн. грн.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь