Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 15-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ЧЕРКАСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ!

Дата: 03.12.2021 13:22
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

Черкаська селищна рада доводить до відома депутатів селищної ради та населення:

08.12.2021 року о 13:00 год. в смт Черкаське в  приміщенні  Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру  за адресою смт Черкаське, вул.Шевченка, буд. 19 відбудеться засідання позачергової  15 сесії Черкаської селищної ради 8-го скликання.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання п’ятнадцятої позачергової сесії Черкаської селищної ради

 восьмого скликання

1.  Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради № 8/3-73 від 23.12.2020 року «Про бюджет Черкаської селищної територіальної громади на 2021 рік».

2. Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства назви фінансового відділу Черкаської селищної ради Слов’янського району Донецької області та затвердження Положення в новій редакції.

3. Про внесення змін до Програми Громадський бюджет участі Черкаської селищної ради на 2021-2025 рік.

4. Про затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік.

 5. Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства назви відділу освіти Черкаської селищної ради Слов’янського району Донецької області та затвердження Положення в новій редакції.

 6. Про затвердження Програми підтримки та розвитку обдарованих дітей Черкаської селищної ради Краматорського району Донецької області «Творча обдарованість» на 2022-2024 роки.

7. Про затвердження Програми організації харчування у закладах освіти Черкаської  селищної  ради Краматорського району Донецької області на 2022-2024 роки. 

8. Про передачу у власність житлового будинку та земельної ділянки особі з числа дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування, Іршенку Станіславу Олеговичу, придбаних за рахунок коштів субвенції з обласного бюджету та коштів місцевого бюджету.

9. Про передачу у власність житлового будинку особі з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Волкову Федору Васильовичу, придбаного за рахунок коштів місцевого бюджету.

10. Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства назви Служби у справах дітей  Черкаської селищної ради Слов’янського району Донецької області та затвердження Положення в новій редакції

11. Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства назви та юридичної адреси Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Черкаської селищної ради. 

12. Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства назви та юридичної адреси Комунального підприємства «Громада» Черкаської селищної ради Слов’янського району Донецької області та затвердження Статуту в новій редакції.

13.Про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки КП «Громада» Черкаської селищної ради Краматорського району Донецької області на 2022-2024 роки.

14. Про реорганізацію ФАПу в с. Троїцьке.

15. Про  затвердження норм витрат палива на роботу машин та механізмів, що використовуються в установах, підпорядкованих Черкаській селищній раді.

16. Про затвердження місцевої цільової соціальної програми «Молодь громади»  на 2022-2025 роки.

17. Про затвердження  Програми реалізацію Національної стратегії  з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» на території Черкаської селищної ради на 2022-2025 роки.

18. Про затвердження Програми часткового  відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами, що надаються фізичним особам, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків на 2022-2023 роки

19. Про затвердження Програми  розвитку житлово-комунального господарства Черкаської селищної ради Краматорського району Донецької  області на 2022 рік.

20. Про затвердження Програми  розвитку та безпеки дорожнього руху на території Черкаської  селищної ради Краматорського району Донецької області на 2022-2023 роки.

21. Про внесення змін до Програми підтримки соціально незахищених верств населення «Турбота».

22. Про виготовлення гербових номерних печаток та номерних штампів.

23. Про членство у Всеукраїнській асоціації громад.

24. Про затвердження плану роботи Черкаської селищної ради восьмого скликання на 1 півріччя 2022 року.

Земельні питання.

25. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину  Арасланову Сергію Гільметдиновичу.

26. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину  Полуніну Валерію Миколайовичу.

27. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці Пономаренко Ірині Леонідівні.

28. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці Кашубі Олені Олександрівні .

29.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва  громадянці Жигульової Євгенії Миколаївні.

30.Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  громадянину Ганському Олександру Станіславовичу.

31.Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  громадянину Лягуші Олександру Григоровичу.

32.Про  затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельної  ділянки  в натурі ( на  місцевості  )  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянці Кочуровій Валентині Мінаївні.

33.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва  громадянці Моїсеєнковій Лідії Давидівні.

34.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду  для розміщення нежитлових будівель та споруд  по вул Шевченко,14 с Олександрівка ТОВ «Крамагросвіт».

35.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду  для розміщення нежитлових будівель та споруд  по вул Шевченко,18 с Олександрівка ТОВ «Крамагросвіт».

36.Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину Дідевичу Денису Сергійовичу.

37.Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці Ганській Наталії Михайлівні.

38.Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину Коновалову Олексію Івановичу.

39.Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці Коноваловій Надії Йосипівні.

40.Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину Коромислу Івану Володимировичу.

41.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину  Шпигоцькому Юрію Дмитровичу.  

42. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці  Шпигоцькій Ользі  Ярославівні.

43.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину  Захарову Станіславу Михайловичу.

44.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці   Стребіж  Ганні  Леонідівні.  

45.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці   Самойловій  Наталії   Василівні.  

46.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці  Коломоєць Людмилі Вікторівні.

47.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства групі громадян за межами населеного пункту с. Олександрівка. 

48.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства групі громадян за межами населеного пункту с. Троїцьке.

 49.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства групі громадян із земельної ділянки кадастровий номер 1424280300:09:000:0335 .

50.Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ФГ «ОБРІЙ».

51.Про погодження та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту по земельній ділянці з кадастровим номером 1424280300:05:000:0210.

52. Про  внесення змін до рішення Черкаської селищної ради  від 13.10.2021 № 8/13-456 « Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею7,1405 га в оренду для рибогосподарських потреб фізичній особі-підприємцю Малюзі Віктору Семеновичу».

53. Про  внесення змін до рішення Черкаської селищної ради  від 13.10.2021 № 8/13-455 « Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею7,5081 га в оренду для рибогосподарських потреб фізичній особі-підприємцю Малюзі Віктору Семеновичу».

54. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки № 040916700149 від 09.11.2009 року.

55. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки № 040916700150 від 09.11.2009 року.

56.Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки № 040916700147 від 09.11.2009 року.

57. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення під полезахисними лісосмугами в оренду ПП В.Р.Е.М.Я

58. Про надання  дозволу на  виготовлення проєкту  землеустрою щодо  відведення земельної  ділянки в  оренду для сінокосіння  та  випасання  худоби громадянину Ковальову Олександру Сергійовичу.

59. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину  Яценку  Андрію  Володимировичу.

60.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці Соколовій  Аліні  Олегівні.

61.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва  громадянам Цимоху Олександру Станіславовичу та Коротенко Альоні Станіславовні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь