Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 16-Ї ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ЧЕРКАСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ!

Дата: 10.12.2021 14:09
Кількість переглядів: 304

 

Фото без опису

Черкаська селищна рада доводить до відома депутатів селищної ради та населення:

22.12.2021 року о 12:00 год. в смт Черкаське в  приміщенні  Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру  за адресою смт Черкаське, вул.Шевченка, буд. 19 відбудеться засідання чергової  16 сесії Черкаської селищної ради 8-го скликання.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання шістнадцятої чергової сесії Черкаської селищної ради

 восьмого скликання

 

1. Про затвердження  Програми фінансової підтримки  комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Слов’янської районної ради Донецької  області на 2022 рік.

2.  Про бюджет Черкаської територіальної громади на 2022 рік.

3. Про погодження проєктів, які будуть реалізовуватися у 2021 році у рамках Угоди з ТОВ «НАДРА ЮЗІВСЬКА.

4. Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Черкаської селищної ради на 2021 рік , затвердженої рішенням сесії      № 8/3-70 від 23.12.2020 року.                                                                                              

5. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Черкаської селищної ради Донецької області на 2022 рік.

6. Про затвердження розпоряджень селищного голови, виданих в міжсесійний період.

7. Про умови оплати праці голови селищної ради на 2022 рік.

8. Про затвердження структури апарату Черкаської селищної ради та її виконавчих органів, їх загальної чисельності та штатного розпису на 2022 рік.

9. Про надання дозволу на списання основних засобів по Черкаській

селищній раді.

 

Земельні питання:

 

10.Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо  відведення  земельних   ділянок   у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянам: Человян  Оксані  Анатоліївні,  Кучмі  Юлії  Миколаївні.

11. Про  затвердження  проєкту землеустрою щодо  відведення  земельних   ділянок   у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянам: Будяку  Павлу  Миколайовичу,   Сузіковій   Ользі  Василівні,   Протиняк  Тетяні  Леонідівні. 

12.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці   Петренко   Світлані  Іванівні.

13. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці  Кучмі  Валентині  Володимирівні.

14. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці   Єфименко  Олені  Олександрівні.

15. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину  Кривоносу  Роману  Вікторовичу.  

16.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину  Шинкаренку  Андрію  Михайловичу

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь