Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Дня святого Миколая відбулось  загальногромадське театралізоване свято!

Дата: 20.12.2021 14:37
Кількість переглядів: 870

Фото без опису

В Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття. День Святого Миколая  усі діти чекають з великим нетерпінням, адже це свято завжди проходить весело, яскраво і обов’язково з подарунками.

17 грудня 2021 року у Черкаському базовому історико-культурному інформаційному центрі відбулось загальногромадське театралізоване свято «Світ чудес Святого Миколая» для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю та дітей з числа внутрішньо переміщених осіб.

Свято, яке подарували колективи Черкаського БІКІЦ відразу захопило дівчаток та хлопців у чарівний, казковий світ. Веселі ігри, танці і пісні створили надзвичайну, неповторну атмосферу для всіх присутніх. А головною подією для всіх була довгоочікувана зустріч із Святим Миколаєм, який побажав усім гарного настрою, веселих новорічних свят та незабутніх зимових канікул! Наприкінці святкового заходу всі діти отримали солодкі подарунки від Святого Миколая та голови Черкаської селищної ради Андрія Головаша. Також, на святі були присутні почесні гості –заступник голови Краматорської районної ради Роман Большаков та радник голови Краматорської районної ради Ігор Жиров, які також не залишили малечу без солодких подарунків.

Театралізоване свято дійсно вдалося, і доказ цьому, щирі посмішки на обличчях дітей та сяючі очі, адже під час святкового заходу кожна дитина отримала море позитивних емоцій.

 

 

Відділ культури та туризму

Черкаської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь