Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО СКЛИКАННЯ 18-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ЧЕРКАСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ!

Дата: 09.02.2022 15:20
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

Черкаська селищна рада доводить до відома депутатів селищної ради та населення:

16.02.2022 року о 13:00 год. в смт Черкаське в  приміщенні  Черкаського базового історико-культурного інформаційного центру  за адресою смт Черкаське, вул.Шевченка, буд. 19 відбудеться засідання позачергової  18 сесії Черкаської селищної ради 8-го скликання.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання сімнадцятої позачергової сесії Черкаської селищної ради

 восьмого скликання

 

1. Інформування про послуги служби зайнятості, які на безоплатній основі надає Слов’янський міський центр зайнятості роботодавцям та шукачам роботи.

2. Про затвердження звіту про виконання бюджету Черкаської селищної ради за 2021 рік.

3. Про внесення змін і доповнень до рішення Черкаської селищної ради від 12.2021року № 8/16-599  «Про бюджет Черкаської селищної територіальної громади на 2022 рік».

4. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Черкаської селищної ради за 2021 рік затвердженої рішенням сесії від 23.12.2020 року           № 8/3-70.

5. Про виконання Програми Громадський бюджет участі Черкаської селищної ради на 2021-2025 роки за 2021 рік затвердженої рішення сесії від 21.04.2021 року № 8/7-186.

6. Про хід виконання Програми розвитку культури та туризму на 2021-2023 роки за 2021 рік.

7. Про хід реалізації «Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Черкаської селищної ради на 2021-2023 роки» за 2021 рік.

8. Прохід виконання комплексної Програми впровадження молодіжної, сімейної та гендерної політики на території Черкаської селищної ради.

9. Про виконання Програми розвитку та фінансової підтримки Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг Черкаської селищної ради» на 2021 рік.

10. Про приведення у відповідальність до вимог чинного законодавства назви комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Черкаської селищної ради Слов’янського району Донецької області та затвердження Статуту в новій редакції

11. Про затвердження «Положення про виплату Стипендії Черкаської селищної ради обдарованим дітям закладів освіти Черкаської селищної ради Краматорського району Донецької області».

12. Про взяття у комунальну власність безхозяйну нерухому річ – гідротехнічну споруду водного об’єкту за межами с. Новоселівка.

13. Про взяття у комунальну власність безхозяйну нерухому річ – гідротехнічну споруду водного об’єкту за межами с. Майдан.

14. Про делегування повноважень у сфері містобудування та архітектури Краматорської райадміністрації.

15. Про внесення змін до рішення Черкаської селищної ради від 22.12.2021 № 8/16-608 «Про затвердження структури апарату Черкаської селищної ради та її виконавчих органів, їх загальної чисельності на 2022 рік».

16. Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи Відділ містобудування та архітектури Черкаської селищної ради Слов’янського району Донецької області.

17. Про затвердження штатного розпису КП «ГРОМАДА» на 2022 рік.

 Земельні питання:

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення      (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва  громадянці Гороховій Валентині Павлівні.

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки ( пай №5) в натурі (на місцевості) для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва  громадянину Костянецькому Анатолію Володимировичу.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки ( пай № 267) в натурі (на місцевості) для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва  громадянину Костянецькому Анатолію Володимировичу.

21. Про  затвердження  технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення  (відновлення) меж  земельної  ділянки  в натурі ( на  місцевості  )  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянам Мірошниченко Надії Миколаївні та Мірошниченку Олександру Дмитровичу.

22. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельних   ділянок у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянам Шаріковій Анні Іванівні, Тихоновій Надії Дмитрівні, Падалці Сергію Володимировичу, Падалці Ользі Олександрівні.

23. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення ) меж земельної   ділянки № 8  в натурі ( на місцевості) для ведення особистого селянського господарства громадянину  Покотилу Володимиру Володимировичу.

24. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянам Ребрій Наталії Юріївні та Полуніній Аллі Василівні.

25. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки з кадастровим номером 1424280300:07:000:0712 в  оренду для сінокосіння  та  випасання  худоби громадянину Ковальову Олександру Сергійовичу.

26. Про надання дозволу на передачу земельної ділянки  з  кадастровим №1424256500:05:000:0251    в суборенду  ПБП «Екомір».

27.Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельних   ділянок у власність  для ведення особистого селянського господарства за  межами  населеного  пункту с. Олександрівка  групі громадян.

28. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину Придатьку Олексію Івановичу.

29. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельних   ділянок у власність  для ведення особистого селянського господарства за  межами  населеного  пункту с. Троїцьке  групі громадян.

30. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці Полуніній Юлії Володимирівні.

31. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок  у  власність  для ведення особистого селянського господарства групі громадян за межами населеного пункту с. Новоселівка.

32. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину Сердюку Владиславу Дмитровичу.

33. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду для сінокосіння та випасання худоби громадянину Склярову Олександру Олександровичу.

34. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянам Позняковій Ользі Василівні, Познякову Володимиру Володимировичу та Потаповій Антоніні Панасівні.

35. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянам Іванченку Миколі Олександровичу, Іванченку Олександру Миколайовичу, Матросовій Лідії Олександрівні та Матросову Леоніду Вікторовичу.

36. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянці Ашихіній Олені Олександрівні.

37. Про затвердження Генерального плану смт. Черкаське на території  Черкаської селищної ради Краматорського району Донецької області.

38. Про затвердження Генерального плану с. Новомиколаївка на території  Черкаської селищної ради Краматорського району Донецької області.

39. Про затвердження Генерального плану с. Іванівка на території  Черкаської селищної ради Краматорського району Донецької області.

40. Про затвердження Генерального плану с. Шнурки на території  Черкаської селищної ради Краматорського району Донецької області.

41. Про припинення права постійного користування земельною   ділянкою  з               кадастровим номером 1424256500:05:000:0279 ПБП  «Нева».

42. Про  надання  дозволу  на  розробку  проєкту  землеустрою щодо відведення  земельних  ділянок  в оренду  для  утримання  та  збереження  полезахисних  лісових  смуг   СФГ «Верес».

43. Про затвердження   Детального  плану  території   земельної  ділянки  для  розміщення  та    експлуатації   об’єктів   і   споруд   телекомунікацій   в  с.Привілля.

44. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину Тютюннику Олегу Володимировичу.

45. Про  затвердження  проєкту землеустрою  щодо  відведення  земельної   ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянину Калабіну Вадиму Івановичу.

46. Про погодження технічної документації з інвентаризації  земельної  ділянки  кадастровий  номер   1424286800:02:000:0368  комунальної   власності.

47. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для ведення особистого селянського господарства громадянам Рязанцевій Оксані Миколаївні та Рязанцеву Олександру Миколайовичу.

48. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби громадянину Ковальову Олександру Сергійовичу.

49. Про  надання  дозволу   на  розроблення  проєкту   землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки в оренду для рибогосподарських потреб фізичній особі-підприємцю  Приймаку Сергію Анатолійовичу.

Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь