Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання голови Черкаської селищної ради Андрія ГОЛОВАША

Дата: 31.05.2022 10:40
Кількість переглядів: 2267

Привітання голови Черкаської селищної ради

Андрія ГОЛОВАША

31-го  травня традиційно щороку учнівські та педагогічні колективи  Черкаської громади  відзначають чудове свято - Останній  дзвоник, яке  сповіщає, що навчання успішно завершено  й розпочинається чудова пора літніх канікул Але сьогодення внесло свої корективи й   цього року  подвір’я освітніх закладів залишаться без урочистої святкової лінійки, яскравих квітів, гучного останнього дзвоника, усміхнених  поглядів  випускників. Та незважаючи на всі життєві негаразди, воєнне лихоліття вчителі та учні плідно працювали дистанційно та успішно завершили 2021-2022 навчальний рік .

Для учнів 11 класу цей навчальний рік був останнім. Закінчилося безтурботне дитинство й відкривається нова сторінка дорослого життя. Попереду успішне складання національного мультимедійного тесту та обрання освітнього закладу для подальшого навчання з метою обрання професії за покликом душі та серця.

Школа протягом одинадцяти років дала  багато знань, навичок і доброго життєвого досвіду, який ви, шановні одинадцятикласники,  будете удосконалювати самостійно.

Я переконаний, що ви уміло скористаєтеся отриманими знаннями в подальшому житті, станете гідними громадянами нашої держави.

Бажаю вам невгамовності, пошуку, ініціативи, упевненості в собі, у власних силах, непохитної віри у власний успіх, у велику мету, у свою неповторну долю!

Хай щедрим на вагомі здобутки та радість буде ваше життя!

Хочу бачити вас справжніми людьми, патріотами нашої України, славної Черкаської громади!

 Не забувайте, що  від ваших ідей, творчості думки, наполегливості  залежить майбутнє нашої України.

Зі словами величезної вдячності хочу звернутися   до вчителів! Ваша роль у житті кожного учня – величезна. Учити дітей з кожним роком стає все важче. Виклики часу вимагають нових знань, нових підходів у навчанні,  нової душевної організації. Ви передаєте дітям не тільки знання,  а й вчите мистецтву жити, вмінню спілкуватися, відстоювати історичну правду та інтереси країни. 

Бажаю вам ясного неба над головою, міцного здоров’я, натхнення, отримувати радість від праці, задоволення від успіхів ваших вихованців.

 

Усім бажаю миру, добра, віри у краще майбутнє, життєвих сил, щоб витримати натиск ворога.

Плекаю надію, що зовсім скоро Україна переможе і  в новому навчальному році пролунає перший дзвоник й учні повернуться за шкільні парти до своїх освітніх закладів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь