Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем знань!

Дата: 01.09.2022 07:55
Кількість переглядів: 1143

Фото без опису

Промайнули три місяці літніх канікул однією яскравою миттю й сьогодні освітянська родина Черкаської громади  відзначає 31-й  першовересень нашої незалежної України, початок нового 2022-2023 навчального року. На жаль, цього  1 вересня війна відібрала в учнів та вчителів радісний гомін святкової лінійки на шкільному подвір’ї, розкидала світом учителів, класи. Але  віра в ПЕРЕМОГУ й  любов до рідної землі дає можливість долати життєві негаразди й  продовжувати жити далі. Тому сьогодні свято Першого вересня проходить в закладах загальної середньої освіти в онлайн-режимі, а освітній процес  протягом навчального року буде відбуватися тільки в дистанційному форматі.

Особливий і дуже важливий сьогодні день  для першокласників.

Вітаємо вас, любі діти,  із першим навчальним днем,  із першим уроком.

Ви - надія і  майбутнє нашої країни. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, завжди будьте активними та допитливими, щирими й товариськими, відповідальними та наполегливими, тоді ви неодмінно досягнете визначних успіхів у дорослому житті.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і пролетить для вас дуже швидко, а разом з ним всі навчальні роки й ваше дитинство відійдуть в минуле. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ учителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати, а й основам великої науки під назвою «Життя».

Освітаце фундамент будь-якого суспільства, будь-якої держави. Педагогічні колективи закладів загальної середньої освіти громади добре підготувався до  дистанційного навчання, мужньо тримають  освітній фронт і докладають максимум зусиль, щоб освіта не зупинялася.

Шановні учні, підкоряйте  нові вершини знань, досягайте омріяної мети. Переконаний,  ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.
 Бажаю всім успішного навчального року, нехай він буде продуктивним, результативним, пізнавальним і цікавим.

Плекаємо надію, що мужні Збройні Сили України подолають натиск ворога й на території нашої незалежної України запанує мир, добробут і спокій, а учні та вчителі  матимуть можливість повернутися до звичайного навчання в стінах освітніх  закладів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь