Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні освітяни!

Дата: 02.10.2022 09:20
Кількість переглядів: 765


Фото без опису

Легкою ходою, з букетом осінніх квітів і ласкавими сонячними променями приходить  чудове, всенародне свято - День працівника освіти .

Відомо, що вчителем може стати не кожен, адже це професія, яка вимагає повної віддачі, змушує діяти не лише розумом, а, в основному, серцем.

Це, напевно, навіть не професія, а довгий життєвий шлях, який не кожен зуміє пройти. Покликання, яке вимагає від людини всіх сил і здібностей без залишку. Служіння, яке не знає канікул і перерв.

Професія вчителя поєднує в собі молодість душі й мудрість слова, нелегку щоденну працю, і немає для вчителя більшого щастя, ніж успіхи його учнів.

В умовах повномасштабної агресії росії проти України цьогорічне професійне свято  освітянська родина Черкаської громади святкує в режимі онлайн, у різних куточках України і за її межами. Але такі вже реалії життя. Учителі проходять екзамен на стійкість, на незламність, тому що велика відповідальність за зміцнення основ української державності - на плечах армії освітян, які незалежно від трагічних обставин міцно тримають освітянський фронт,  продовжують виховувати майбутні покоління, які розвиватимуть економіку нашої країни, при цьому реалізовуючи свої таланти та потенціал.

Шановні  освітяни !

Висловлюємо вам глибоку вдячність за самовіддане служіння високим ідеалам просвітництва. Нехай цей святковий день принесе вам масу позитивних емоцій, теплі привітання та побажання від ваших учнів. Міцного вам здоров'я, оптимізму, незгасимої творчої енергії, здійснення мрій, розумних і здібних учнів, нових досягнень і перемог! Нехай у ваших оселях завжди панує світло і злагода, в серцях – добро, в помислах – мудрість, над головою – мирне небо, у засіках – достаток, а нелегка педагогічна нива колоситься рясним урожаєм людської вдячності.

Переконані, що неоціненний досвід, відданість своїй справі, дозволять вам і надалі вирішувати серйозні професійні завдання, а головне - вчити та виховувати молоде покоління, прищеплювати почуття патріотизму і національної гідності,  любові до своєї країни, бажання стати на її  захист.

Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь