Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На роботу – після ярмарку вакансій!

Дата: 25.01.2023 11:05
Кількість переглядів: 130

Нещодавно у приміщенні Слов’янського міського центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій за участю представника Слов’янського відділення АТ «Приватбанк».

А щоби захід увінчався успіхом, попередньо спеціалісти проаналізували професійно-кваліфікаційний склад безробітних і на зустріч запросили лише тих, хто відповідає вимогам працедавця.

Консультант роботодавця Віталіна Шатілова зазначила, що мета заходу – знайти серед безробітних охочих працювати у фінансовій організації. Вона також стисло окреслила  ситуацію на місцевому ринку праці, більш детально зупинившись на базі вільних робочих місць і вакантних посад та перспективах працевлаштування для представників різних професій.

Запрошена до слова Вікторія Пасікун, начальник Слов’янського відділення АТ «Приватбанк», презентувала діяльність підприємства.  Вона  вела мову про створені умови праці, соціальні пільги, гідне фінансове забезпечення, можливості кар’єрного зростання  шляхом підвищення кваліфікації та інше.

Упродовж заходу пані  Вікторія  провела співбесіду  з претендентами на вільні робочі місця. За результатами кваліфікаційного інтерв’ю три особи виявили бажання ближче ознайомитися з умовами праці, тому домовилися про подальшу зустріч безпосередньо у відділенні банку.

Такі заходи ми плануємо проводити й надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь