Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Долаємо труднощі разом!

Дата: 13.02.2023 12:59
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Оскільки Дніпро одне з найвеликіх промислових  міст України , то саме сюди в більшості евакуюються мешканці Донеччини. Через переміщення особи знаходяться в особливо вразливому стані, оскільки  вимушені були змінити постійне місце проживання, звичне коло спілкування, часто і сферу діяльності.

Для допомоги в подоланні цих проблем в Дніпрі був створений Антикризовий транзитний хаб для критично вразливих категорій внутрішньо переміщених осіб з Донецької області «Затишок». Реалізується даний проект  Благодійним фондом «Слов'янське серце» та ГО «М.АРТ.ІН-клуб». Для налагодження контактів, перспектив співпраці та головне для спілкування з мешканцями Донеччини нещодавно завітали до Хабу представники Слов’янського  центру зайнятості. На зустрічі було задано багато питань стосовно працевлаштування за сприянням служби зайнятості. Жодне питання не залишилось без відповіді. Присутні також дізнались про ринок праці регіону, актуальні вакансії, про допомогу держави ВПО, про роботу служби зайнятості щодо сприяння їхньому працевлаштуванню.

Також фахівці центру  ознайомили пошукачів з електронними сервісами Державної служби зайнятості, для оперативного пошуку роботи.

Під час свого візиту фахівчині поспілкувалися і з керівництвом проекту. Таким чином були налагоджені зв'язки та намічені перспективи подальшої  співпраці! Тож зустріч видалася вдалою! Продовжуємо працювати!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь