Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав

Дата: 15.02.2023 10:57
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

Час непідвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади вірності військовому обов’язку, що продемонстрували тисячі синів і дочок України, яким довелося нести нелегку військову службу в 16 країнах світу.

Подвиги учасників бойових дій – це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодними змінами у сучасному мінливому світі.

За даними Міністерства оборони України, з 1992 року в міжнародних миротворчих операціях взяли участь майже 40 тисяч військовослужбовців. Найбільш масштабною та трагічною була війна в Афганістані, яка тривала 10 років. Через горнило тієї війни пройшли 160 тисяч українців, 12 тисяч з них отримали поранення, контузії, були скалічені, а 3360 – не повернулися до своїх домівок.

З нагоди цієї пам'ятної дати Черкаською селищною військовою адміністрацією було організовано зустрічі з учасниками бойових дій на території інших держав, що мешкають в громаді. Дякуємо за мужність і героїзм, за високу громадянську відповідальність. Бажаємо усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров'я, щастя й миру, успіхів у праці та добробуту в родинах!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь