Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Власна справа під час війни, міф чи реальність.

Дата: 20.02.2023 10:13
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Який бізнес обрати? Де взяти кошти для початку та подальшого розвитку? Чи буде він прибутковий? Ці та інші питання було обговорено під час дистанційного тренінгу щодо відкриття власної справи, який було проведено у лютому фахівцями Слов’янського міського центру зайнятості. На початку заходу учасники ознайомились з можливостями онлайн-сервісу «Я – підприємець», створеного в рамках проекту «Національний кадровий резерв», за допомогою якого можна шляхом тестування виявити схильності до ведення власного бізнесу, пройти комплексне навчання підприємництву та здобути необхідні знання для успішного розвитку бізнесу.

Далі пошукачі отримали  інформацію, яку надала  запрошена спікерка - начальник відділу економічного розвитку, регуляторної політики та підприємництва Управління  економічно-інвестиційного розвитку Слов'янської військової адміністрації  Оксана Касьянова про діючи грантові програми. Під час демонстрації слайд-презентації присутні дізналися хто дає гранти, на яку діяльність, на яку суму та умови участі.

Наприкінці заходу відвідувачі відмітили корисність та змістовність отриманої інформації та зрозуміли що самозайнятість в період воєнного стану цілком можлива, і це зовсім не міф, а реальна можливість працевлаштування! Сподіваємось що тренінг допоможе декому з них зробити перший впевнений крок до власного бізнесу. А фахівці Слов’янського центру зайнятості і надалі будуть інформувати пошукачів о можливостях відкриття власної справи!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь