Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Специфіка ринку праці в умовах військового стану

Дата: 22.02.2023 09:38
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Пошук роботи у воєнних умовах мало чим відрізняється від пошуку роботи в мирний час. Так, специфікою воєнного ринку праці є - підвищення конкуренції, але це не означає, що знайти роботу під час війни нереально. Навпаки, щодня з’являються нові можливості для тих, хто втратив роботу й потребує допомоги з пошуком.

Насамперед, якщо Ви шукаєте роботу, треба звернутися до центру зайнятості та отримати статус безробітного. Разом ми будемо розглядати  вакансії відповідно до Ваших навичок і попереднього досвіду.

Також слід враховувати, що все частіше роботодавець потребує  швидкої перекваліфікації. З цим Вам також допоможуть у міському центрі зайнятості і, можливо,  Ви знайдете роботу взагалі в іншій сфері.

Важлива дія під час пошуку роботи - складання  резюме. Дуже добре мати якісне, професійне складене резюме. За допомогою  наших фахівців Ви навчитись відрізняти типи резюме, та складати його в залежності від вакансії, на яку претендуєте.

Поки Ви шукаєте постійну роботу, досить гідною альтернативою буде участь у суспільно корисних роботах. Суспільно корисні роботи – види тимчасової трудової діяльності  в умовах воєнного стану.

Отже, якщо Ви залишились без роботи або є нагальна потреба у підборі персоналу в цей складний час - звертайтесь за допомогою до Слов'янського міського центру зайнятості. Ми разом вирішимо питання працевлаштування та разом крокуватимемо до Перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь