Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працевлаштування і патронат, що спільного?

Дата: 22.03.2023 10:45
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

В середині березня шукачі_роботи Слов’янського  міського центру зайнятості взяли участь у вебінарі з питань патронатної родини. Що таке патронатна родина, хто має можливість стати патронатним вихователем і яку підтримку вони будуть мати від держави розповідала запрошена спікерка - начальниця відділу у справах дітей Слов’янскоі ВЦА Олена Соколова.

Пошукачі дізнались, що патронатні сім приймають дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Це своєрідна домашня альтернатива центрам соціально-психологічної реабілітації. А патронатні вихователі працюють тимчасовими батьками. Держава надає їм соціальну допомогу та сплачує єдиний соціальний внесок.

Також патронатні  вихователі  отримують зарплатню за свою нелегку працю. «Загалом сімейний патронат є своєрідною формою офіційного працевлаштування», - наголосила пані Олена наприкінці заходу. Тому Слов‘янський центр зайнятості і надалі буде інформувати пошукачів роботи про альтернативні засоби працевлаштування!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь