Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна служба України з питань праці і Державна податкова служба України об’єднали свої зусилля задля забезпечення оформлення трудових відносин. Триває інформаційна компанія про переваги легальної зайнятості

Дата: 31.03.2023 09:47
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

В умовах війни держава всі свої можливості спрямовує на забезпечення обороноздатності країни, боєздатності Збройних сил України та соціальний захист наших громадян. Для успіху необхідна підтримка кожного громадянина, консолідація суспільства. «З турботою про себе і кожного» - це вже не просто гасло окремого пілотного проекту, а у прямому розумінні є умовою збереження життя під час війни. Не дотримання трудових прав працівників, нелегальна зайнятість, зловживання з невиплатою заробітної плати та примусова праця, до якої вдаються недобросовісні роботодавці є недопустимими.

Державна служба України з питань праці та Державна податкова служба України об’єднали свої зусилля задля забезпечення оформлення трудових відносин роботодавців з працівниками, сплати податків та єдиного внеску.

Триває інформаційна компанія про переваги легальної зайнятості. З інформаційними матеріалами підготовленими в рамках кампанії можна ознайомитися за посиланнями:

 Переваги легальної зайнятості✔️

 Задекларована праця допомагає розвивати бізнес✔


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь