Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційне повідомлення про початок громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків Черкаської селищної територіальної громади

Дата: 31.03.2023 14:34
Кількість переглядів: 2198

Фото без опису

Черкаська селищна військова адміністрація пропонує мешканцям громади долучитися до громадського обговорення з питання перейменування вулиць, провулків.

Громадське обговорення відбувається відповідно до Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989.

Організатор громадського обговорення – виконавчий комітет Черкаської селищної ради.

Строк проведення заходів з громадського обговорення: 30 днів  з дня оприлюднення зазначеного інформаційного повідомлення на офіційному сайті громади.

Участь у громадському обговоренні можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об’єднання.

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юр. особи), прізвища, імені, по батькові (фіз. особи) та адреси, номеру контактного телефону, діючої та пропонованої нової назви вулиці, обґрунтування нової назви.

Окрім цього, опитування думки громадськості відбувається і в онлайні шляхом заповнення Google форми.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

У разі внесення пропозиції щодо присвоєння вулиці чи провулку імені фізичної особи, ювілейної та святкової дати, назви і дати історичної події, до пропозиції необхідно додати коротке обґрунтування та інформаційну довідку про фізичну особу, ім’я якої пропонується присвоїти, ювілейну, святкову чи історичну дату або назву історичної події, назву якої пропонується присвоїти.

У разі, якщо у фізичної особи, ім’я якої пропонується присвоїти вулиці чи провулку, є родичі (діти, вдова, вдівець, а якщо їх немає – батьки, рідні брати та сестри), необхідно також отримати їх письмову згоду на присвоєння імені.

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) можна подати протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення:

  • у письмовому вигляді за адресою: Офіс №1, вул.Шевченко, 15А смт Черкаське,  Краматорський р-н, Донецька область, 84162
  • листом на електронну пошту Черкаської селищної військової адміністрації cherkaska.va@dn.gov.ua 
  • в електронному вигляді, заповнивши Google форму за посиланням:

село Новоселівка

село Новомиколаївка

смт Черкаське

село Майдан

село Прелесне

село Троїцьке

село Олександрівка

село Привілля

Адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: cherkaska.va@dn.gov.ua , контактний телефон +380992150037,  +380 50 751 4533

 

Особа, визначена відповідальною за проведення громадського обговорення – Валентина Миколаївна Гавриш, секретар виконавчого комітету Черкаської селищної ради.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті громади не пізніше ніж 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь