Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День пам’яті та примирення.

Дата: 08.05.2023 11:56
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення.

Цього дня Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв війни. Сьогодні, на жаль, ми відзначаємо його в умовах повномасштабної військової агресії Росії проти України, що супроводжується численними воєнними злочинами з боку російської армії та військово-політичного керівництва. Сьогодні знову Україна вимушена обороняти свою землю, відстоювати свободу, незалежність і територіальну цілісність.

День пам’яті та примирення символізує не тріумф переможців над переможеними, а є нагадуванням про страшну катастрофу і застереженням, що не можна розв’язувати складні міжнародні проблеми збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією. Ті, хто пережив та усвідомлює трагедію, яку несуть бойові дії, говорять: «Ніколи знову!».

Цього дня відбулись церемонії покладання квітів до братських могил та обелісків загиблих воїнів у Другій світовій війні за участю керівництва  селищної військової адміністрації, старост старостинських округів, працівників бюджетної сфери.
Історія Другої світової війни нас вчить, що український народ перемагає тоді, коли ми єдині, соборні, діємо разом і захищаємо те, що нам дороге. Коли ми разом, коли ми відчуваємо, що справедливість на нашому боці і стоїмо за свою землю, тоді ми непереможні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь