Черкаська селищна військова адміністрація
Краматорського району Донецької області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

📍На території населених пунктів громади триває проведення робіт щодо санітарної очистки та благоустрою.

Дата: 14.06.2023 17:53
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Черкаською селищною військовою адміністрацією продовжено співпрацю зі Слов’янським міським центром зайнятості щодо організації суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану. Залучені робітники продовжують працювати над ліквідацією стихійних сміттєзвалищ, обрізкою дерев, прибиранням узбіч доріг, тощо.

Складні погодні умови цього року стали причиною підтоплення насипної земляної греблі в селі Троїцьке Олександрівського старостинського округу. Комунальним підприємством «Громада» проведено підсипку підтопленої дороги, що пролягає через греблю.

Працівниками «Центру безпеки громадян» завершений поточний ремонт пішохідного мосту.

В Новомиколаївському старостинському окрузі висаджено 10 кущів троянд, 20 цибулин гладіолусів, 20 цибулин лілій, 2 магнолії, жасмін , чорнобривці, майори, петунії, гвоздики та багато інших різновидів квітів та кущів.

❗️❗️❗️Шановні мешканці громади❗️❗️❗️

Звертаємось до вас з проханням підтримувати у належному стані прилеглі до ваших домоволодінь території.

Законом України “Про благоустрій населених пунктів” забороняється загромаджувати будівельними матеріалами проїзні частини вулиць, тротуари, придорожні зелені смуги.

Порушеннями правил благоустрою вважаються: неналежний санітарний стан територій; влаштування звалищ побутового та будівельного сміття на прилеглій та дворовій території (до уваги – особливо в районі приватного сектора); стоянка транспортних засобів на газонах; самовільне розміщення на спорудах, стовпах, опорах та інших не відведених для цього місцях оголошень, плакатів; відсутність відповідного дозволу на розміщення реклами; несвоєчасне косіння об`єктів рослинного карантину, забур’яненість; зливання господарських стоків у стічні канави. Дотримання правил благоустрою також передбачає належне поводження з побутовими відходами. Забороняється вивезення великогабаритних відходів, ремонтного сміття, листя та гілля дерев у невстановлені для цього місця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь